≫ 

Mladenci potrošili pare za organizaciju svadbe, pa uposlili zvanice: Gosti im prali sudove

Venčanje je bilo predivno, sve dok mladenci nisu zatražili jednu neobičnu uslugu

  • 0
Svadba Foto: Pixabay

Venčanje bi trebalo da bude najsrećniji događaj, kako za zvanice, tako i za mladence. Međutim, ponekad stvari ne idu po planu, posebno kada je u pitanju planiranje događaja.

Naime, jedna žena je na društvenoj mreži Redit podelila svoje iskustvo kada je bila pozvana na svadbu kod najbolje drugarice. Žena je bila šokirana kada je saznala da su ona i još devet gostiju dobili zadatak da operu svo prljavo posuđe posle večere.

- Mlada i mladoženja su novac potrošili na salu koja je koštala mnogo, a mlada je takođe želela dizajniranu haljinu, pa su tako ostali bez novca za dodatno osoblje - napisala je ova žena.

Venčanje je bilo predivno, sve dok gosti nisu počeli da traže još hrane, jer porcije koju su dobili su bile poput onih za decu.

- Oni su izbor i količinu hrane sveli na minimum, jer naravno, nisu imali novca. Tako da su neki gosti ostali gladni - priseća se devojka.

Ljuta zena, besna Foto: Shutterstock

Ova žena otkrila je i to da su se mladenci posle tri godina braka razveli, jer su imali problema sa finansijama i dugovima.

Mnogi su pisali komentare da im je cela situacija smešna i da ne mogu da veruju da su mladenci od zvanica traži takvu stvar.

-  Ne znam kako im nije bilo glupo da to traže od gostiju - napisala je jedna žena, a druga je dodala da ne može da veruje da su ljudi pristali da operu posuđe:

- Ne bih pristala na to, nikada, makar se mladenci naljutili. To je ponižavanje.

Video: Krvnička tuča na venčanju, mladenci bukvalno nisu znali šta ih je snašlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA