≫ 

Plastični hirurg napravio je "savršenu ženu", a onda je zaprosio: "Bila je to ljubav na prvi pogled"

Došla je na intervenciju posle rođenja kćerke, a onda joj se život preokrenuo za 180 stepeni...

  • 16
Veronica Matlock Foto: Instagram/veronicamatlock

- Lako je plastičnim hirurzima, oni od svake žene mogu da naprave idealnu - rečenica je koju često imamo prilike da čujemo, a sada i da se uverimo da ona može da bude pretočena u stvarnost.

Dokaz tome su Veronika i Dejvid Metlok.

Veronika je posle rođenja kćerke poželela da uradio vaginoplastiku, pa je zatražila pomoć plastičnog hirurga Dejvida Metloka.

Međutim, Dejvid je predložio Veroniki da joj uradi takozvani wonder woman makeover, odnosno niz plastičnih operacija. Tako se Veronika povrgla brazilskom podizanju zadnjice, vaginoplastici, labioplastici, liposukciiji brade, ruku i nogu, a potom i botoksiranju.

Pre nego što je upoznala Dejvida, imala je tri operacije grudi.

- Prihvatila je sve što sam joj predložio, čak i brak - kaže Dejvid, koji je Veroniku zaprosio na njihovom prvom sastanku posle operacija koje joj je uradio.

- Ja sam hodajuća reklama za suprugov posao - kaže Veronika uz smeh.

I Dejvid je, priznaje, imao mnogobrojne plastične operacije, poput ubrizgavanja implantata u bicepse, tricepse, listove i pločice, kako bi dobio željeni izgled.

- Posle napornih treninga nisam uspeo da imam telo kakvo sam zamislio, pa sam odlučio da se i sam podvrgnem plastičnoj hirurgiji - kaže Dejvid.

Iako je ohrabrivao i poticao Veroniku na brojne operacije, ona je ubeđena da ju je voleo i pre nego što je legla na njegov hirurški sto.

- Znam da me Dejvid voli, jer kada sam ušla u njegovu ordinaciju imala sam desetak kilograma više, a on je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled - zaključuje Veronika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uvek

    18. jul 2021 | 11:24

    se nadju slicni mentoli.

  • Ja

    18. jul 2021 | 11:17

    Ljubav na prvi pogled pre ili posle operacije?

  • Гаргамел

    18. jul 2021 | 12:11

    И на кога ће то дете личити кад они сами на себе не личе ! ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA