Žene podelile iskustva kako su prepoznale "gospodina pravog": "Zaljubljujem se svaki dan iznova"

Kažu da svakog negde čeka ona njegova "idealna polovina", a ovo su samo neke od smernica kako je prepoznati

  • 2
Žena zaprosila muškarca, prosidba, veridba brak ljubav prsten Foto: Shutterstock

Ideal ljubavne veze je upoznati i prepoznati srodnu dušu, s kojom ćete jednostavno i bez trzavica podeliti život.

Neki ljudi tvrde da su odmah kada su je sreli osetili  da je to "prava osoba" za njih na osnovu nekih vrlo jednostavnih znakova. Zanimljiva su iskustva koje su žene podelile o tome kako su zapravo prepoznale svoju "idealnu polovinu".

- Osetila sam odmah da je on moja srodna duša jer je bio nervozan na prvom sastanku, pa je naručio vino da se opusti. Moja nespretnost i nesigurost su se samo poklopili s njegovom. Verili smo se samo tri meseca kasnije posle prvog izlaska i sada slavimo šest godina braka - ispričala je Natalija (32).

- Znala sam da je on moja srodna duša kada smo bili sami u tišini na jednom brdu nadomak grada. Oko nas nije bilo nikoga, a ja sam imala osećaj da bih tako mogla da provedem ceo život. Tog momenta smo se povezali i zajeno smo već pet godina - prenosi svoje iskustvo Sara (27).

- Svojim postupcima moj muž mi je uvek pokazivao da je moja srodna duša. Jednostavno toliko smo povezani da on oseća kada se meni nešto dešava. Tako je od prvog susreta. Još dok smo se zabavljali meni je umro deda i ja mu to nisam javila, jer je bio s prijateljima na kampovanju. Međutim, iste večeri pojavio se na vratima mog stana ubeđen da mi se nešto loše desilo - kaže Kejtlin (32).

Par, krevet, ljubav, ljubavna veza Foto: Shutterstock

- Kad sam upoznala svog supruga osetila sam duboku povezanost koju nisam mogla da objasnim. Otprilike posle sedam dana veze, organizovao mi je posebnu rođendansku zabavu. Pomerio je sve svoje obaveze zbog mene i time mi pokazao da je on moj "gospodin pravi" - kaže Aleksandra (34).

- Znala sam da mi je on moja srodna duša kada sam shvatila da mogu da volim i njegove nedostatke - poverila se Lana (29).

- Osetila sam to kada mi je prvi put odsvirao jednu od svojih pesama. Bili smo samo nas dvoje i akustična gitara. Odmah sam kliknula - to je to! Sada zajedno pišemo muziku i komponujemo. Zaljubljujem se u njega svaki dan iznova - podelila je svoje iskustvo Veronika (40).

- Imala sam osećaj kao da nikad ne propuštam ništa što se događa oko mene ako je on bio sa mnom. Sa njim je sve bolje - rekla je Megi (25).

- Na fakultetu sam videla simpatičnog dečka koji svira gitaru. U šali sam mu poslala poruku da bi bilo lepo da me izvede na kafu. On je pristao, a posle prve rečenice znala sam da je on prava osoba za mene. Imala sam osećaj kao da ga znam ceo život - kaže Amanda (26).

- Znala sam da sam pronašla svoju srodnu dušu, jer sam ja bila prva koju je pozvao kad mu je bilo najteže. Odabrao je mene da mi prizna najčudnije, najdublje i najcrnje misli. Tada sam znala da mu značim kao što i on meni znači - otkrila je Jasmina trenutak kad je shvatila ko je njena "druga polovina".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    25. jul 2021 | 23:19

    Kejtlin, nije on dosao zbog dede, vec da ubije svalera. Na kraju je jos ispao junak. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA