Tanja (40) u vezi je sa najboljim drugom svojih sinova: "Svako ima pravo na izbor, a on je moj"

U početku su krili svoju ljubav, a sada transparentno o njoj pričaju na društvenim mrežama

  • 5

Da ljubav ne zna za godine potvrđuje i emotivna veza između Tanje (40) i 18 godina mlađeg Džoša. Tanja ima dva sina, a Džoš (22) je njihov najbolji prijatelj, pa su se tako i upoznali.

- Dok je dolazio u našu kuću, između nas se rodila ljubav. U početku sam ubeđivala sebe da mi se ne sviđa, ali je srce prevagnulo - priseća se Tanja.

Kao i većina parova koju deli velika razlika u godinama, i Tanja i  Džoš u početku nisu znali kako da kažu njenim sinovima za ljubavnu vezu- Strahovali su da će ih njena deca osuditi.

- Jedno vreme smo krili vezu, a onda smo odlučili da kažemo mojoj deci za nas - ispričala je Tanja.

Reakcija njenih sinova potpuno ju je iznenadila. Naime, rekli su joj da su sve vreme pretpostavljali da između njih dvoje "postoji nešto", pa su je bezuslovno podržali.

Dok Tanjina deca nemaju ništa protiv, korisnici društvene mreže TikTok nemaju reči hvale i podrške. Kako kažu, ovaj odnos je neprihvatljiv, jer mu ona može biti majka.

- Kako te nije sramota? Zaboga, možeš majka da mu budeš - glasio je komentar jednog čoveka, a drugi je Tanji postavio direktno pitanje:

- Razumem ljubav, ali da li mišliš da je u redu s tvoje strane da budeš s njim? On je mlad dečko i zaslužuje porodicu. Da li si spremna da mu rodiš decu?

Međutim, Tanja i Džoš se ne osvrću na komentare ljudi i, kako kažu, najbitnija im je njihova sreća.

- Naravno da nije prijatno čitati uvrede, ali svako ima pravo na svoje mišljenje i na izbor, a on je moj - zaključila je ova žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    25. jul 2021 | 14:19

    Kako bi reagovala da njen sin spava sa njegovom majkom? To mu ga dođe na isto, valjda?!

  • Živa

    25. jul 2021 | 12:41

    Kojim putem ide ovaj svet? Onim, gde je sve dozvoljeno, a ništa nije kažnjivo do sudnjeg dana?

  • Uzivajte

    25. jul 2021 | 12:37

    Pustite primitivce nek i dalje vode tudju brigu a vi uzivajte dok ide, kad ne dovidjenja, zivot je jedan i da vam ne prodje u budalastine kao ovima sto vas kritikuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA