≫ 

Mladenci fotografijama sa venčanja razbesneli javnost: "Ovim slikama romantizujete ropstvo"

Mnogi su se pitali kako su uopšte došli na ovu ideju i zašto misle da je dobra, pa čak i u šali

  • 1
vencanje Foto: Twitter/@EightyLou

Neimenovani bračni par postao je glavna tema na internetu poslednja dva dana, kada su na svim društvenim mrežama osvanile fotografije sa njihovog tematskog slikanja. 

Naime, mladenci su odabrali ropstvo kao temu za venčanje - mladoženja je na fotografijama vezan lancima i sa budućom suprugom pozira na plantaži šećernih trski.

Ono što je posebno iziritiralo javnost je činjenica da je mladoženja Afroamerikanac, a novopečena mlada belkinja, pa im nije bilo jasno šta su konkretno hteli da postignu ovim fotografijama.

Mladoženja je na slikama u okovima i kleči pred njom, a u opisu fotografije stoji: "1842. Dani su prolazili i sve se promenilo, a naša ljubav je jačala iz dana u dan. Više nisam bio rob, postao sam deo jedne porodice."

Na još nekoliko fotografija koje nisu objavljenje, ali je o njima posvedočio fotograf, prikazana je promena koju su mladenci zapravo i hteli da postignu, pa se mladoženja na drugim slikama presvukao u svečano odelo.

Mnogi su se pitali kako su uopšte došli na ovu ideju i zašto misle da je dobra, pa čak i u šali.

Ljudi su na društvenim mrežama osudili mladi bračni par, jer misle da su oni na ovaj način romantizovali ropstvo.

- Čudno je da je ovaj momak Afroamerikanac i da jedan užasan period za taj narod koristi kao temu za venčanje. To jednostavno nije normalno - glasio je komentar jednog čoveka, a drugi je dodao da u skorije vreme nije video sliku koja mu je izazvala ovoliku neprijatnost.

Video: O primitivnoj reakciji ovog oca priča ceo svet: Poludeo kada je saznao da će dobiti ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka

    26. jul 2021 | 13:17

    Mladima teško možeš prpdati pamuk za svilu.O vo dvoje mladih. na ovaj način pokazuju da su dobro pročitali arhaične ljude koji ne bi da mrdnu od amebe a uređenje od ropstva.Bravo deco!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA