Kako se horoskopski znakovi ponašaju kada nisu srećni u vezi: Lavovi nesigurni, Škorpije ignorišu

Astrologija pomaže da prepoznate znakove nezadovoljstva kod sebe ili kod partnera, ukoliko niste zadovoljni u vezi

  • 2
Devojka, momak, mladic, par, raskid, problem, svadja Foto: Shutterstock

Svako ima svoj način da pokaže da nije srećan u vezi. Ipak, postoje određeni skriveni gestovi koji mogu da otkriju da u odnosu nije baš sve kako treba.

Ukoliko se nađete u situaciji da se pitate da li nešto loše dešava u vašoj vezi, onda sigurno postoji razlog za to, a astrologija vam može pomoći da "pročitate" ponašanje partnera.

Ovan

Oni postepeno počinju da vas iskučuju iz svakodnevnog života, iako neće pričati o problemu dok suočavanje s problemom ne postane neizbežno.

Kad je Ovan zaljubljen, s partnerom želi da podeli sve sitne detalje svog života i uživa u razgovoru.

Bik

Kad su nesrećni silno se trude da pokažu drugima kako njihov život i veza izgledaju savršeno. Trud koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili iluziju savršenog života biće drastičniji kada su nesrećni.

Bikovi su društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi od toga kako se oni čine drugim ljudima i način na koji su percipirani. Što su nesrećniji i nezadovoljniji svojim životom, to će se više oslanjati na mišljenje drugih.

Blizanci

Blizanci će se potpuno izgubiti, biće dekoncentrisani, smeteni i brinuće o svemu osim o vezi u kojoj su nesrećni. Mučiće se na poslu, plakaće bez ikakvog razloga, vikaće na prijatelje, sve samo zato što ne znaju da se nose sa činjenicom da stvarno nisu srećni.

Oni neće prikrivati da su nesrećni, ali će biti veoma neodlučni. Pokušaće da pripišu svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u životu, osim ljubavi.

Brak, bračna svađa, razvod, muž, žena, kuhinja Foto: Shutterstock

Rak

Kad su nesrećni, postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesrećni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osećanja, osim suočavanja s onim što ih zapravo muči.

Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu to je siguran znak da je jedan Rak nesrećan.

Lav

Lavovi koji su nesrećni su prilično brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proizlazi iz njihovog viđenja samih sebe.

Kad nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu s njihovim mišljenjem o sebi postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju da krenu dalje.

Devica

Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i idilično, Device se osećaju nesrećno i nesigurno. Baviće se svim i svačim samo da skrenu pažnju od onog što ih stvarno muči.

Device su strastvene po prirodi, ali su i paranoične, pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, budite sigurni da se događa nešto loše.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    27. jul 2021 | 18:57

    Astrologija i horoskop-pa ko jos veruje u te gluposti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA