5 nesmotrenih poteza koji ženu udaljavaju od muškarca: Zbog jednog se ljubav zauvek gasi

Greške su uglavnom neprimetne i možda na prvi pogled deluju banalno, ali zaista umeju da pokvare svaku vezu

  • 3
nersećna veza, partner, svađa, momak, devojka Foto: Freepik/cookie_studio

Da bi veza funkcionisala, važno je da između dvoje ljudi vlada razumevanje i dobra komunikacija. Međutim, nekada se zbog nesmotrenih greška dogodi da se odnos uzdrma i krene stranputicom.

Svaka žena primećuje greške, koliko god muškarci mislili da ih dobro skrivaju. Svi greše i to je sasvim u redu, ali ima grešaka koje ostavljaju tragove.

Postoje i one koje mnogi muškarci prave kada je u pitanju ljubavna veza. Uglavnom neprimetne i možda na prvi pogled deluju banalno, ali zaista umeju da pokvare vezu.

1. Konstantno kritikovanje

Stalna kritika ubija ljubav. Potreba da joj stalno ukazujute na greške umanjuje osećaj ljubavi i privrženosti i dovodi do toga da žena jednostavno postaje ravnodušna. Ona više ne vidi smisao u svom naporu, jer se svaki put suoči sa kritikama i negativnim komentarima.

Muškarac možda ne kritikuje kako bi vas povredio, već to nekada dolazi iz najbolje namere, ali ukoliko vam to smeta, bilo bi najbolje da popričate sa svojim partnerom.

2. Nezahvalnost

Žene vole da se osećaju posebno i važno u životu muškarca. Često moraju da rade više stvari kao što su uloga domaćice, mame, kuvarice i tako dalje. Ali sve dok se osećaju voljeno i poštovano, takve stvari im ne predstavljaju problem.

U suprotnom se osećaju omalovaženo i poniženo, a kada njihovi napori počnu da se uzimaju zdravo za gotovo, ljubav nestaje.

Muskarac, zena, problem, svadja, bracni par, impotencija, razvod,preljuba Foto: Shutterstock

3. Upadanje u rutinu

Ako ste u dugoj vezi, trebalo bi da neprekidno da radite na njoj, jer rutina takođe može ubiti osećaj ljubavi. Ako svakog vikenda radite iste stvari ili ne radite ništa zanimljivo, dosada može u ženi probuditi jaku želju za promenom.

4. Gušenje slobode

Kada žena i muškarac uđu u vezu to ne znači da oni treba da se odreknu svog samostalnog života, prijatelja ili hobija. Nije neophodno voditi dvostruki život, ali je važno da svoj život ne podredite partneru.

Kada žene osete da nemaju više slobodu u njima se često gasi ljubav prema partneru.

5. Nedostatak hemije

Žene često gube interesovanje u partneru kada se suoče sa "stvarnim životom" koji se dešava kada prođe početna zaljubljenost, a život postane monoton i dosadan. Kada hemija izbledi neke žene prestanu da vole svog muškarca.

Ovaj osećaj nestaje zbog nedostatka komunikacije i emocionalne isključenosti partnera.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    31. jul 2021 | 01:35

    A vi nas dozivljavate kao bankomat .... sta mislte zene kako se mi osecamo ili to uopste za vas nije vazno ili nam je to obaveza jer to ljubav nije. Kao da muskarci nista u kuci ne rade. A ovamo samo nesto smisljate i glumite pametnice. Suprug vam nije otac vec neko ko zeli sa vama da deli sudbinu a ne ponizenje. Ljubav je kompleksna rabota.

  • Nbg

    31. jul 2021 | 02:23

    Ovo je sve,samo obrnuto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA