Mario se 8 meseci dopisivao sa anonimnom devojkom: Ispostavilo se da je "iza ekrana" njegova cimerka

Objasnio je da je u toku osam meseci dopisivanja nekoliko puta pokušavao uživo da je upozna, ali da bi ona svaki put odustala

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Mario, momak poreklom iz Milvokija koji već 11 godina živi u zapadnom Londonu, promenio je svoj život u potpunosti posle raspada braka. Ostao je bez krova nad glavom i mogućnosti da vidi svoju decu.

- Teško sam podneo razvod, počeo sam da konzumiram narkotike, bio sam beskućnik, devet meseci nisam mogao da vidim svoju decu. Morao sam da se promenim, a onda se pojavila Hana - ispričao je on i dodao da je ovu devojku upoznao preko aplikacije za upoznavanje.

Objasnio je da je u toku osam meseci dopisivanja pokušao uživo da upozna Hanu, ali da bi ona svaki put u poslednjem trenutku odustala. Postao je pomalo sumnjičav, pa je kontaktirao ekipu televizijske emisije koja se bavi pronalaskom ljudi "iza ekrana", u nadi da će oni uspeti da je pronađu.

Počeli su potragu i na kraju se ispostavilo da je Hana zapravo Kortni, Mariova cimerka koja je zaljubljena u njega.

Kortni, koja je i Mariova poslovna partnerka, u toku dopisivanja je koristila fotografije anonimne žene.

- On mi je najbolji prijatelj i cimer. Znamo se gotovo već pet godina. Želela sam da vidim kako bi izgledalo da sam njegova devojka, jer sam očajnički zaljubljena u njega - ispričala je Kortni.

Iako je bio šokiran kada je saznao ko se krije iza imena "Hana", priznao je da zna da je ona zaljubljena u njega, ali da je on voli kao prijateljicu.

- Volim Kortni kao prijateljicu, kao člana porodice, ali to je sve - iskren je ovaj momak.

Uprkos njenom potezu, Mario je oprostio Kortni i oni su nastavili da žive zajedno i vode posao kao prijatelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA