≫ 

Hteo da zaprosi devojku, a onda je usledio šok: "Mama je rekla da zna šta je najbolje za mene"

Veridba je romantičan čin u životu dvoje zaljubljenih, ali ponekad se dogodi da stvari krenu neočekivanim tokom...

  • 3
Prosidba, veridba, mama, zabrana Ilustracija; Foto: Pixabay, Shutterstock

Sigurno su vam poznate priče kako se pojedine buduće svekrve mešaju kada je izbor snajke u pitanju, jer "nijedna devojka nije dovoljno dobra za njenog sina". Ali, verujemo da do sada niste ni čuli ni videli da je majka prekinula veridbu kada se sin spremao da zaprosi devojku.

Slučajni prolaznik uspeo je da zabeleži trenutak kada je mladić po imenu Den sa devojkom otišao van grada, držeći u džepu od pantalona kutijicu sa prstenom. Den je planirao da zaprosi devojku u koju je zaljubljen, ali je njegova mama pokvarila najromantičniji čin. Oglasila se iz pozadine i počela da viče: "Ne, ne, ne!"

Iako bi svi očekivali da će nastaviti sa prosidbom, dečko se okrenuo i otišao kod mame, a onda je usledila i izjava koja je šokirala sve.

- Mama je rekla da zna šta je najbolje za mene - zaključio je ovaj mladić, koji je dobio niz pogrdnih komentara zbog čina koji je napravio.

- Žao mi je ove devojke, niko nije zaslužio ovo - napisala je jedna žena, dok je druga dodala da se nada da ga je devojka ostavila.

@catdaddanMy dad didn’t know what to do, so he just kept recording ##illneverforgetyou ##goodmemories ##makemomepic ##fy ##proposal♬ Never Forget You - Noisettes

Međutim, priča ipak ima srećan kraj. Den i njegova devojka su se ipak verili i uskoro će stati na "ludi kamen."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    3. avgust 2021 | 12:25

    Tako i treba da radi pravi sin. Najbolje da mu roditelji izaberu ženu.

  • Boki

    3. avgust 2021 | 13:57

    Meni je mama nasla ženu i extra mi je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA