"Nije sramota svojoj supruzi izjaviti ljubav, iznenaditi je poklonom, spremiti večeru"

Jedna od najvažnijih odluka u životu svakog mladog čoveka je izbor partnera, kažu oni iskusniji

  • 0
stariji ljubavni bračni par, seniori, penzioneri, osmeh, zubi, zdravlje Foto: Shutterstock

Biznismen Bogoljub Karić poznat je kao neko ko je izuzetno posvećen porodici i porodičnim vrednostima. O tome često obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama, a poslednja u nizu posvećena je upravo njegovoj supruzi Milanki.

Bogoljub i Milanka Karić trenutno se nalaze na odmoru u Crnoj Gori jer je, kako ističu, ovo njihova omiljena destinacija.

Kako kaže ranije nije bilo prilike za odmor, budući da je bez odmora radio mesecima, ali da su sada prilike drugačije i da uživa u vremenu koji on i supruga posvećuju jedno drugom.

- Decenijama unazad moja Mara je bila moj saputnik i u dobru i u zlu, moj saradnik i moj najveći kritičar. Toliko smo teških situacija u životu imali ali naša velika ljubav i međusobno poštovanje nas je održalo.

Zahvalni smo Bogu za sve što nam je podario, ali jedna od najvažnijih odluka u životu svakog mladog čoveka je izbor partnera, jer od toga mnogo zavisi kako ćemo kroz život ići - rekao je on i dodao da je svoju suprugu uvek vole, poštovao i umeo da ceni sve njene vrline.

- Nije sramota svojoj supruzi izjaviti ljubav, iznenaditi je nekim poklonom, spremiti večeru ili jednostavno pokloniti joj cvet - zaključio je Bogoljub Karić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA