≫ 

Preleteo je okean da bi upoznao 28 godina mlađu devojku: "Roditelji misle da je sa mnom zbog vize"

Da ljubav ne zna za godine i daljinu, dokazao je ovaj ljubavni par

  • 2
Charline Chaltin, Jeremy Pratico Foto: Facebook/Charline Chaltin

Čarlin (19) i Džeremi (47) upoznali su se prošle godine na internetu, kada je ceo svet zbog situacije sa pandemijom sedeo kod kuće i većinu vremena provodio na društvenim mrežama. Kada su se Čarlin i Džeremi pridružili fan stranici omiljenog benda na Fejsbuku, niko od njih nije ni slutio da će se među njima roditi ljubav.

Naime, Džeremi je iz Amerike, dok je Čarlin iz Belgije, što znači da ne žive u istoj vremenskoj zoni i da su udaljeni čak 5.600 kilometara. Međutim, zahvaljujući internetu, njih dvoje su uspeli da održe kontakt, sve dok se sitaucija sa pandemijom nije poboljšala.

- Da nije bilo korona virusa, ne znam da li bismo se Čarlin i ja ikada upoznali - kaže Džeremi i dodaje da je pored emocija ipak bio svestan svih prepreka koje treba prevazići, uključujući udaljenost i 28-godišnji jaz između njih dvoje.

- Nikada ne bih pomislio da izađem sa devojkom koja je tako mlada, ali sam otprilike posle nedelju dana shvatio da osećam nešto više od prijateljstva. Neprestano sam osećao uzbuđenost i uživao u razgovoru s njom - dodao je on.

Džeremi je priznao da je u toku života imao veze koje su funkcionisale na daljinu, ali da nikada nije gajio nadu da će one potrajati, jer je podsvesno znao da "ljubav na daljinu" ne može da funkcioniše. Međutim, kada je upoznao mladu Čarlin promenio je mišljenje.

Nadajući se da će granice u Belgiji biti otvorene, Džeremi je rezervisao osmodnevno putovanje u Belgiju kako bi u junu posetio Čarlin. Na njihovu veliku sreću, mere su ukinute nedelju dana pre nego što je Džeremi trebalo da leti - što znači da su posle godinu dana dopisivanja konačno dobili šansu se upoznaju.

- Otišao sam kod nje 30. juna. Niko od nas dvoje nije bio nervozan, jer smo se stvarno dobro upoznali i odmah smo znali da će ovaj momenat kad-tad doći - ispričao je on.

Džeremi je iznajmio stan u blizini Čarlin i isplanirao da ostane u njemu nedelju dana - ali kada je stigao, čekalo ga je iznenađenje. Čarlin je bez njegovog znanja ušla u stan pre nego što je on stigao i dočekala ga na vratima.

- Kada sam je prvi put video, znao sam da je ona prava žena za mene. To mi je bio najdraži trenutak u životu - s osmehom je ispričao Džeremi.

Uprkos velikoj razlici u godinama, par kaže da im to uopšte ne predstavlja problem.

- Veoma sam detinjast, imam sindrom Petra Pana. Niko ne primećuje razliku u godinama između nas jer je ona stara duša, a ja mlada - našalio se ovaj čovek.

Džeremijevi roditelji u početku nisu podržavali njihovu ljubav, jer su mislili da je Čarlin sa njim kako bi dobila američke papire. Ni roditelji njegove izabranice nisu bili srećni što je Čarlin izabrala partnera koji je gotovo njihov vršnjak.

Ali, ljubav je pobedila! Čarlin i Džeremi imaju blagoslov obe porodice i uvereni su da će njihova ljubav trajati do kraja života.

Video: Traži se manijak koji je pokušao da siluje šestogodišnju devojčicu: Ovo je snimak napada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto!

    15. avgust 2021 | 18:48

    Lepo izgledaju zajedno. Zelim im srecu. A samo gl*pi Ameri mogu misliti da ona iz Belgije "crkava" za americkim drzavljanstvo, pre bi bilo obrnuto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA