≫ 

On ima 18, a ona 31 godinu i ne mare za negativne komentare: "Zgrožena sam, pusti ga da bude dete"

- Dok se njegova generacija opija i menja devojke, on je brižan otac i divan suprug - kaže Kejtlin

  • 18
Kathleen Martin Jack Fucile

Foto: Facebook/Jack Fucile

Nikada nije bila tabu tema kada je muškarac stariji žene, međutim, situacija se značajno menja kada je žena stariji od muškarca. Kejtlin Martin (31) iz Engleske i njen 13 godina mlađi partner Džek (18) upoznali su se na društvenoj mreži Fejsbuk i brzo uplovili u romantičan odnos.

Oni su se upoznali kada je Džek imao 16 godina i, kako kažu, na početku njihove veze stvari nisu bile savršene, jer Kejtlin ima dvoje dece, a njen stariji sin je mlađi od Džeka samo pet godina.

Posle sedam meseci veze, ona je ostala u drugom stanju i na svet donela prelepog dečaka. 

- Mi smo velika srećna porodica - kaže Kejtlin i ističe da njena deca sada imaju sjajan odnos sa Džekom.

Jednom prilikom, Kejtlin je ispričala da se Džekova majka dugo protivila njihovoj vezi, jer joj je pre svega bilo čudo da njena snajka bude samo osam godina mlađa od nje.

- Objasnila sam joj da ne osećam razliku u godinama i da je Džek zaista zreo za svoje godine. Kada je prošao prvi šok, radovala se što će postati baka - rekla je ona.

Prijatelji su joj sugerisali da je Džek još uvek dete koje nije iskusilo život i da bi trebalo da prekine ljubavni odnos s njim. Međutim, kako Kejtlin objašnjava, on je odrastao uz nju.

- Dok se njegova generacija opija i menja devojke, on je brižan otac i divan suprug, a kada beba poraste, uživaćemo u životu - s osmehom je ispričala Kejtlin.

Na društvenim mrežama par redovno objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, a ljudi koji ih komentarišu uopšte nisu blagonakloni.

- Ovo je pedofilija i ne postoji drugi naziv za ovaj odnos. Zgrožena sam - napisala je jedna žena, a druga je Kejtlin postavila direktno pitanje:

- Zanima me kako bi se ti osećala da ti sin kući dovede stariju ženu? 

Po svemu sudeći, Kejtlin se ne obazire na ove komentare, pa tako ni na ovo pitanje nije odgovorila, a svojevremeno je napisala da joj je jedino bitna njihova ljubav.

Video: Prava ljubav godine ne broji? Ona je u vezi sa decenijama starijim muškarcem i zove ga tatica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đura

    28. avgust 2021 | 12:49

    Dečko je frajer.U svojoj sredini biće cenjen.Vršnjaci će mu zavideti,a mnoge devojke će želeti da budu s'njim.Osim toga oni su oboje odrasle osobe.Šta ih briga šta drugi misle.Zavide im,ništa drugo.

  • Koča

    28. avgust 2021 | 12:23

    Bio sam neko vreme i sa ženom starijom tačno 15 i sa curom mlađom 15. Sve je ok. Nisu godine ono što bita već slaganje, izgled, karakter. Godine su samo stavka u glavi. Što se njegovih godina tiče 18 nema nikakve veze sa pedofilijom ni zakonski ni bilo kako. Konkretno, to je potpuno pogrešna upotreba reči jer se ona odnosi na decu sa nerazvijenim reproduktivnim organima. Mislim da se već od 15 godina maloletnici mogu i venčavati i po zakonu slično onome kako su vekovima i radili naše prababe i pradede. Od tada više nisu deca u tom smislu. Zakonski nije dozvoljeno da punoletna osoba bude sa maloletnom tipa dečko od 18 sa devojkom od 17 iako tu prirodno nema nikakve razlike već samo formalno pravne

  • Lela

    28. avgust 2021 | 12:22

    Moj muz je stariji od mene 22 godine... Super nam je.. imamo 3 ćerke i 1 sina..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA