≫ 

Napustila školu i život podredila suprugu: "Da se žene brinu o muževima kao ja, ne bi bilo razvoda"

Ovoj mladoj ženi život prolazi u potpunoj brizi o domu u suprugu, za posao nema mesta u njenoj svakodnevici, niti to želi

  • 5
Bronte Maria Rawlingson

Foto: Facebook/bronte.rawlingson

Bronte Roulingson (29) iz Velike Britanije je na prvi pogled obična mlada žena.  Ali ko bolje upozna njene navike, stavove i stil života, brzo će videti kako uopšte nije obična domaćica i žena. 

Naime, ova žena je odabrala da ceo svoj život podredi suprugu Filu (35) i deci, Ameliji (9), Fenoli (6) i 18-mesečnom Teodoru. Kako kaže, školu je napusitila rano, jer je karijera nikada nije zanimala, a prvo dete je rodila sa nepunih 20 godina.

Njen suprug je vlasnik vodoinstalaterske firme i on brine o finansijama, a ona je odgovorna za vaspitanje dece i da na stolu uvek bude topao ručak.

Bronte je uverena da se u takvom načinu života krije tajna dugovečnog braka i sreće.

- Verujem da je jedan od razloga tolikog broja neuspelih brakova i taj što se žene ne ponašaju onako kako muškarci žele. Znam da moj suprug voli da bude mažen i pažen. Voli to što sam ja prava žena, jer on tako može da bude pravi muškarac - rekla je Bronte.

Dok se sve više žena u svetu bori za svoja prava i ravnopravnost, ona je jedna od izuzetaka u današnjem društvu. Iako je kao tinejdžerka imala novac i podršku roditelja, ova mlada domaćica je odlučila da odustane od karijere, zbog uverenja da žena treba da bude kod kuće.

Njen dan počinje u šest ujutru, kada ustaje i počinje sa pripremom doručka, a onda doveze decu u školu. Kada se vrati kući, Bronte se baca na čišćenje, spremanje i odlazi u prodavnicu kako bi kupila potrebne namirnice.

- Volim da budem sigurna da su svi srećni i zadovolji. To je moj posao kao majke i supruge - rekla je prisetila se reakcije porodice i prijatelja kad im je rekla da prekida školovanje, jer želi da bude domaćica:

- Moji školski drugari su advokati i lekari, ali ja to nisam želela za sebe. Oduvek sam maštala o tome da budem majka i supruga, a onda sam sa 16 godina upoznala Fila i znala da je on čovek mog života. Međutim, moji roditelji su se razočarali, jer su mnogo ulagali u mene. Odnos između mene i njih je dugo bio napet, ali sada se sve polako vraća u normalu.

Bronte priznaje da, iako nije zaposlena i dalje teško pronalazi slobodne vreme.

- Ume da bude naporno, ali ne žalim se. Uživam u ulozi domaćice i nikada se nisam pokajala zbog načina života koji sam izabrala - zaključila je ova žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maca

    17. septembar 2021 | 17:16

    Da, da, teško je rintati 8 sati na blagajni Metroa i onda doći kući i raditi sve te poslove koje radi dotična dama.

  • Ds

    17. septembar 2021 | 22:31

    Konacno nesto pametno da se procita

  • Kaja

    17. septembar 2021 | 22:43

    Napustila skolu i pocela po ceo dan da brine o suprugu kuci. Suprug naprasno upisao 3 kursa i poceo da se bavi lovom, ribolovom, pikadom, biciklizmom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA