≫ 

Ove 4 greške pravi većina parova na početku veze: Nesmotreni potezi koji dovode do kraha ljubavi

I neke manje stvari, kojih možda niste ni svesni, mogu da budu opasne po vaš odnos

  • 0
Svađa, rasprava, ljubav

Foto: Shutterstock

Na početku svake nove ljubavne veze, sve izgleda magično. Međutim, možete doživeti šok kada odjednom, on ili ona, prestanu da se javljaju i totalno vas ignorišu. Tada počinjete da se pitate šta je to što ste uradili ili rekli pogrešno i počinjete da vraćate film unazad, zašto ste ih odbili od sebe.

Prvi sastanak i upoznavanje potencijalnog partnera su veoma važni za ostvarivanje lepog i zdravog odnosa, ali i ostavljanje dobrog utiska.

Ipak, mnoge osobe prave krucijalne greške koje ih koštaju ostvarivanja ozbiljne veze.

1. Pričate o bivšem partneru

 

Vaš partner želi da upozna vas, a ne momka koji vas je ostavio. Naravno, u nekoj dužoj vezi je sasvim normalno razgovarati o bivšima. Ne zatrpavajte partnera gorkim i nepotrebnim detaljima o bivšima u ranim fazama veze.

Muškarac žena svađa par

Foto: Shutterstock

2. Objavljujete slike na društvenim mrežama

 

Većina ljudi ima potrebu da objavi svoju novu vezu celom svetu. Međutim, društvene mreže u prvim danima ljubavnog odnosa mogu biti vrlo nezgodno i opasno područje.

3. Menjate ga/je

 

Pažljivo postavite granice na početku veze. Dakle, ne tražite od partnera da menja neke svoje životne planove zbog vas. Ne očekujte da otkaže dogovore sa prijateljima da bi bio sa vaam. Sasvim je u redu da imate odvojene živote, posebno u početnoj fazi veze.

4. Pričate o venčanju

 

Možda i najveća greška koju možete da uradite. Imaćete vremena da pričate o braku ako vidite da vaša veza napreduje u tom smeru. Ako počnete prerano da pričate o planovima za venčanje, možete da delujete očajno.

Video: Ljubavni brodolom: Ove kombinacije znakova horoskopa nikada i nikako neće uspeti

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA