≫ 

Zaprosio devojku u noći kada im je izgorela kuća: Uspeli da spasu psa i verenički prsten

Kada je požar promenio planove, ovaj čovek je odlučio da bude jači i od nesrećnih okolnosti

  • 0
Veridba Man proposes girlfriend night new home

Printskrin: foxnews

Šon Matevs je nameravao da zaprosi svoju devojku Keli Stanlej u njihovoj zajedničkoj kući povodom prve godišnjice useljenja. Kako kaže, danima se pripremao za ovaj događaj i mislio je da će sve proći savršeno i nije ni naslućivao scenario koji će se dogoditi.

Šon je odlučio da svoju izabranicu odvede na romantičnu večeru koju je prekinuo neočekivani poziv. Naime, poseban trenutak je bio uništen jer su Šon i Keli saznali da je njihova kuća u plamenu. 

- U tom trenutku nismo marili za kuću, samo smo razmišljali gde je naš 13-godišnji pas, ali smo ubrzo saznali da su komšije uspele da ga spasu - ispričali su Šon i Keli.

Veridba kuća požar Man proposes girlfriend night new home

Printskrin: foxnews

Budućni bračni par se odmah zaputio ka svojoj kući, a dočekali su ih vatrogasci, komšije i dom koji više nije ličio na ono u šta su ulagali trud, znoj i vreme.

- Večno smo zahvalni ljudima koji su rizikovali svoj život da bi spasili našeg psa, ne postoje reči kojima bismo mogli da im se zahvalimo - ispričali su preplavljeni emocijama.

Vatrogasci koji su ugasili požar i ustanovili da više nema opasnosti i dopustili su Šonu i Keli da uđu u svoju kuću.

- Skoro sve stvari su bile uništene, a Keli je uspela da pronađe svoju Bibliju, a ja verenički prsten koji je, srećom, stajao u sefu - priseća se Šon koji to veče odlučio da zaprosio svoju devojku i pokaže joj da ništa nije bitnije od njihove ljubavi.

- Šon je okupio sve ljude ispred naše kuće i zahvalio im se na svemu, a onda se okrenuo prema meni i počeo da govori o našoj ljubavi. Već sledećeg trenutka mi je bilo jasno o čemu se radi, jer je kleknuo i pitao me da li želim da budem njegova žena - prepričala je Keli svoju verdbu.

Šon je objasnio da je odlučio da baš tu noć zaprosi Keli, jer je želeo da pokaže nije sve izgubljeno i da pored loše situacije i dalje imaju jedno drugo. 

Vatrogasna jedinica još uvek istražuje šta je izazvalo požar, ali je paru rečeno da verovatno ne bi preživeli da su spavali, jer njihovi alarmi za dim nisu bili u funkciji. 

- Ljudi ne znaju kako da nam priđu, pa uvek kažu: Žao mi je što ste izgubili kuću, ali čestitam" - sosmehom je rekla Keli.

Video: Novi snimci gašenja požara u kovid bolnici u Tetovu: Drama, panika, borba vatrogasaca sa plamenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA