Kratak vodič za muškarce: 5 jasnih signala da žena hoće "nešto više" od vas

Nekada nije lako pročitati "male signale" i napraviti sledeći korak u emotivnom odnosu

  • 5
flert, upoznavanje, sastanak, momak, devojka, veza, ljubav, muškarac, žena

Foto: Freepik/senivpetro

Koliko puta ste izlazili sa devojkom i niste bili najsigurninji koji sledeći potez bi trebalo da "povučete"? Pitali ste se da li je vreme da je poljubite ili će vaš gest izgledati suviše napadno, ma kako da imate na umu da bi s njom želeli da započnete ozbiljnu emotivnu vezu. 

Kada nekoga ne poznajete dobro, sve i da ste Don Žuan, teško vam je da budete toliko samouvereni i krenete u akciju. Međutim, psiholozi tvrde da postoji jasnih pet znakova kojima vam devojke stavljaju do znanja da je  vreme za "korak dalje" u vašem odnosu.

1. Otvoreno koketiranje

 

Kada devojka hoće "nešto više" od momka s kojim izlazi, ona će otvoreno koketirati i flertovati, kako pogledom, tako i govorom tela.

Ukoliko vam se umiljato smeška, upućuje vam strelice pogledom ili vrti pramenove svoje kose budite sigurni da od vas očekuje da napravite sledeći korak kako bi vaš odnos postao prisniji.

2. Prva vam pošalje poruku 

 

Ako posle prvog izaska ili susreta ona prva pošalje poruku, shvatite to kao jasan signal da ste privukli njenu pažnju i da je vreme da "krenete u akciju".

Osmislite što pre neko romantično mesto na koje možete da je izvedete i pustite hemiji da "odradi svoje", a na vama je samo da šarmom i komunikacijom održite iskru zainteresovanosti u njenom pogledu.

muškarac, žena flert

Foto: Pixabay

3. Ona se prva približava

 

Ako sedne pored vas ili vam se približi, želi da vidi kako ćete reagovati na njenu blizinu. Iskoristite priliku da nežno dodirnete njenu ruku.

Ukoliko odgovori na vaš dodir, definitivno želi da napravite sledeći korak.

4. Povlači vas u stranu kada ste u grupi sa drugim ljudima

 

Pokazivanje naklonosti i intimnosti u javnosti nije baš pijatno, a posebno ako ste se tek upoznali.

Ukoliko vas devojka za koju ste zainteresovani odvaja od grupe s kojom ste i želi sa vama da bude sama, jasno vam stavlja do znanja kako bi želela da vaša pažnja bude usmerena samo na nju.

5. Zuri u vaše usne

 

Sluša vas pažljivo šta joj pričate i učestvuje u komunikaciji, ali sve vreme njen pogled je fokusiran na vaše usne. Ovakvim, možda i nesvesnim ponašanjem, jasno vam stavlja do znanja da je pravi trenutak da je poljubite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA