≫ 

Porodice ih se odrekle zbog ljubavnog trougla: "Imamo blagoslov od Boga, samo to nam je bitno"

Kako kažu, ljubav je glavno oružje protiv ljubomore, a balans održavaju tako što svaki dan kupuju poklone i obasipaju pažnjom jedni druge

  • 1
Throuple Trouble Trojka

Foto: Instagram/_throupletrouble

Džoel Forčjun (24) i Miki Pagan (22) upoznali su se 2015. godine dok su bili u srednjoj školi. Ubrzo su postali najbolji prijatelji. Kako to obično biva, iz prijateljstva se rodila ljubav, pa su po završetku srednje škole počeli da žive zajedno.

Džoel i Miki su od samog početka imali otvoren odnos, pa je tako ova devojka priznala da voli i žene, a Džoel je otkrio da je oduvek maštao o vezi sa više žena u isto vreme. Vođeni svojim željama, ovaj par je prošle godine u septembru upoznao Džaidu Katino (22) koja je pristala da stupi u takozvani ljubavni trougao.

Kako kažu, ljubav je glavno oružje protiv ljubomore, a balans održavaju tako što svaki dan kupuju poklone i obasipaju pažnjom jedni druge.

- Ljubomora je neminovna u našem odnosu, a kada se dogodi da nam poljulja odnos, postanemo svesni koliko je naša ljubav jaka - rekao je Džoel.

Iako na prvi pogled sve izgleda bajno i sjajno, ipak nije sve tako. Naime, Džoel i Miki su zbog svoje odluke izgubili kontakt sa roditeljima i starijim članovima porodice.

- Naša braća i sestre nam pružaju podršku i redovno se čujemo. Međutim, roditelji su veoma ljuti zbog Džaide i našeg odnosa s  njom. Jedno vreme sam bila tužna i depresivna zbog toga, ali i dalje gajim nadu da će oni promeniti mišljenje i pozvati nas u svoj dom - rekla je Miki.

Pored toga što su izgubili podršku porodice, Džoel i Miki kažu da im ljudi dobacuju pogrdne reči na ulici, a da im na društvenim mrežama šalju poruke kako će "završiti u paklu, jer su grešni".

- Naravno da nas ružne reči bole, pogotovo kada dovode u pitanje naš odnos s Bogom. Mi redovno idemo u crkvu i molimo se pre svakog obroka i odlaska u krevet. Osećamo da imamo blagoslov od Boga i to nam je jedino bitno - rekao je Džoel.

Kako kažu, imaju plan da uskoro postanu roditelji i nadaju se da će beba uspeti da promeni odnose sa porodicom.

- Bilo bi sjajno ako bi obe ostale trudne u isto vreme. Naravno, sve je božija volja, pa se nadam da će bar jedna ostati u drugom stanju -  zaključio je Džoel.

Video: Majka i ćerka dele istog muškarca: U videu otkrile kako čine muža srećnim, pa šokirale javnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA