≫ 

5 znakova da imate posla sa Don Žuanom: Vi ste mu samo jedna u nizu onih koje zavodi

Ukoliko je previše ljubazan i preteruje sa romantičnim gestovima, imate ozbiljne razloge da posumnjate da se iza toga krije nešto drugo

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Verovatno je skoro svaka žena naišla na muškarca koji joj se učinio kao "gospodin savršeni", ali emotivna veza s njim je bila nemoguća misija. Ljubazan je, divan, romantičan, ali nikako mu se ne ulazi u neku ozbiljniju priču.

On je zapravo lovac i zavodnik koji se zabavlja samo dok ne osvoji novo žensko srce, ali nikada nije spreman na nešto ozbiljnije.

Postoji pet jasnih pokazatelja koji će vam pomoći da prepoznate zavodnika kome vi niste jedina žena kojoj je posvećen. On uvek igra na nekoliko frontova.

1. Bira određeni tip žena

Ženskaroš je slatkorečiv, ljubazan i pun komplimenata, a najčešće  "lovi" žene koje imaju nisko samopouzdanje. Pravim odabirom reči uvek ima nameru da dobije ono što želi, a to je uglavnom avantura za jedno veče.

Čim osvoji ženu, odmah za nju gubi interesovanje.

2. Vi ste baš ta koju je čekao

On voli da preteruje i već pri prvom susretu sklon je da tvrdi da ste "vi ta koju je čekao ceo život". Tu rečenicu je verovatno do sada izgovorio nebrojeno puta, pa je zato tako lako ponavlja i vama.

Donžuanovski tip momka jedino ima želju malo da se "poigra", a već na prvi znak ozbiljnosti s vaše strane počeće da traži drugu "igračku" koju će zavoditi. Ovakvi tipovi brzo ulaze u vezu, još brže iz nje izlaze, a samopouzdanje dižu stalnim osvajanjem novog "plena".

muškarac i žena, ljubavni par, bonton, udvaranje, zavodnik, ljubi ruku Foto: Shutterstock

3. On zna da učini da se osetite posebnom

Ženskaroš je vešt igrač koji je naučio kako da navede ženu da se oseća posebno. Imajte na umu da je prvi znak za uzbunu preterivanje sa romantičnim gestovima.

Njima želi da sakrije svoje mane i nesigurnost, a oni su ujedno dokaz da po tom pitanju već ima prakse.

4. Nijedna mu ne promakne

Iako tvrdi da ste mu vi jedina, on u svakoj ženi vidi priliku. Neretko u vašem prisustvu gleda druge žene, flertuje sa njima, a neretko i komentariše njihov izgled.

Takav se muškarac retko vezuje, a ako i uđe u ozbiljnu vezu, partnerka je u stalnom strahu da bi mogla da ga izgubi, jer se on stalno okreće za "suknjama drugih žena".

5. Ne oslovljava vas po imenu

On svoju partnerku najčešće zove po nadimku kao što je "srećica", "slatkica" ili  "lepotica".  To na početku može da zvuči šarmantno, ali posle nekog vremena je logično da se zapitate zašto nikad ne izgovara vaše ime.

Ženkaroši izbegavaju situacije u kojima može da im se dogodi da vas oslove pogrešnim imenom, jer se oni istovremeno "petljaju" sa više devojaka.

Video: Na kom mestu je vaš znak: Stručnjaci su napravili rang-listu nevernika po horoskopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA