Par se venčao na samoj državnoj granici: Razlog će raznežiti i najtvrđa srca

Ceremonija je organizovana 25. septembra

  • 1
Burme, venčanje, mladenci Foto: Pixabay

Kanađani Karen Mehojni i njen verenik Brajan Rej odlučili su da se venčanju na granici SAD i Kanade, a razlog je daleko od ekscentričnog. Naime, zbog pandemije korona virusa i ograničenja putovanja usled iste, porodice ove žene nije mogla da prisustvuje venčanju.

- Bilo mi je važno da venčanju prisustvuju moji roditelji i baka koja ima 96 godina, da vide najsrećniji dan u mom životu. Hteli smo da oni svedoče našoj sreći - rekla je Karen.

Kako je objasnila Sjedinjene Američke Države su ograničile "manje važna" putovanja na kopnenim prelazima sa Kanadom početkom pandemije.

- Vazdušni saobraćaj između zemalja je moguć, ali iako su članovi moje porodice vakcinisani, mišljenja sam da ih to dovodi u veći rizik, posebno baku koja ima toliko godina - rekla je ona i dodala da imaju prijatelja koji radi na graničnoj patroli i koji je pomogao da se sve organizuje, a da se ograničenja ispoštuju.

Mladenci su se sa mladinom porodicom susreli na granici 25. septembra, a ceremonija je organizovana na mestu koje više liči na livadu, nego granični prelaz.

Između njih nije bilo ograde, ali su se ipak držali svako na svojoj strani, mladenci i mladoženjini roditelji, bliski prijatelji i matičar su stajali na tlu SAD-a, a mladina porodica na tlu Kanade. Ipak, ona je uspela na kratko i da se zagrli sa članovima svoje porodice.

Posle venčanja, novopečeni bračni par je podelio svoje iskustvo.

- Plakao sam jer sam znao koliko joj znači to što su joj roditelji i baka tu - rekao je Rej.

Inače, Rej i Karen upoznali su se pre 35 godina, kada je on nju učio da skija. Godinama su bili prijatelji, oboje su bili u brakovima i dobili po dvoje dece. Pre deset godina Rej je i njenoj deci držao časove skijanja, a neposredno posle toga oboje su se razveli.

Nekoliko godina su bili u vezi, a Rej je u martu ove godine odlučio da je zaprosi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA