≫ 

3 znaka da između vas postoji velika hemija: Jasni pokazatelji da ste ludi jedno za drugim

Nema lepšeg osećanja od novonastale hemije sa nekim do koga vam je stalo

  • 3
par, partner, ljubav, muškarac, žena Foto: Freepik/lookstudio

Da li vam se nekada dogodilo da dok razgovarate sa osobom koja vam se sviđa osetite nalet "struje" koji vam prođe kroz telo? To je zapravo ono što se naziva "hemijom" između dvoje ljudi, ili varnicom, koja zapravo otkriva vaše iskrene simpatije.

Mnogi smatraju da je hemija neophodna za uspešnu vezu. Iako su brojni drugi faktori potrebni, ako od samog početka ne postoji hemija između dve osobe, vrlo je verovatno da se neće uspostaviti bliska veza.

Zbog toga je važno da obratite pažnju na sledeće znakove već pri prvom susretu sa osobom koja vam se dopada.

1. Smeje se u vašem prisustvu

Osoba koja oseća romantične varnice dok razgovara sa vama uglavnom će imati blaženi osmeh na licu. Čak iako pokušava da ga sakrije, to joj teško polazi za rukom.

Taj osmeh ukazuje na osećaj unutrašnjeg zadovoljstva koje oseća kad ste zajedno. Ukoliko u toku razgovora često primetite osmeh na licu osobe koja vam se dopada, sasvim je moguće da su simpatije obostrane.

2. Trudi se da vas dodirne

Ako osoba stavlja svoju ruku na vašu, želi da vas zagrli, da vam bude bliže, pomiluje vas po kosi ili slučajno dodirne ruku, moguće je da želi sa vama bliži odnos. Hemija podstiče dve duše da se zbliže i da se njihove energije ukrste, zbog čega je pojačana želja za dodirom.

3. Gleda vas u oči

Oči su ogledalo duše, a kada posmatrate oči osobe koja vam se dopada pojaviće se iskre koje često nazivamo "leptirići u stomaku". Ako primećujete da osoba tokom razgovora više fokusira pogled na vaše oči, moguće je da gaji određene simpatije i da je zavladala ljubavna hemija među vama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    9. oktobar 2021 | 21:13

    Da. Ovo sam jednom doživela, al nisam imala hrabrosti da nastavim. Sad se kajem.

  • DARKO 100%

    9. oktobar 2021 | 20:04

    To je najopasnije onda ,jer moze ljubav i da zaboli i stvori patnju zbog nekog skota u tom zanosu,poneki i zvrse hara kiri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA