≫ 

Bivši je platio da je poliju kiselinom: Posle 400 operacija voditeljka uživa u novoj vezi

Pogrešan emotivni izbor u mladosti mogao je da je košta života

  • 4
Katie Piper Foto: Instagram/katiepiper_

Kejti Pajper, TV voditeljka iz Velike Britanije, do pre nekoliko godina mogla je da se pohvali životom iz snova. Bila je na vrhuncu karijere, popularnosti joj nije manjkalo, odlično je zarađivala, a paralelno sa televizijskim poslom bavila se i aktivizmom, modelingom i pisanjem.

U jednom trenutku njen svet iz bajke se srušio poput kule od karata. Naime, Kejtin bivši dečko Danijel Linč najpre ju je oteo i satima mučio, a onda, nekoliko nedelja kasnije platio je Stefanu Sivestreu da sačeka Kejti na ulici i polije je kiselinom.

Napad na poznatu voditeljku desio se u centru grada. Napadač ju je polio kiselinom po licu, spržio joj kožu, a nesrećna devojka je prilikom napada izgubila vid na jednom oku i doživela teško oštećenje kostiju lica, kao i povredu ruke.

- Kada su mi prosuli kiselinu u lice mislila sam da gorim u paklu. Bio je to neopisiv, jedinstven, mučan bol. Izgubila sam budućnost, karijeru, duh, telo, izgled, dostojanstvo... Ostala mi je samo prazna ljuska. Deo mene je umro i nikad se više neće vratiti. Ovo je gore od smrti - rekla je tada Kejti.

Od 2008, kada se napad dogodio Kejti je imala više od 400 operacija, a onda joj se sreća napokon osmehnula. Vratila se televizijskom poslu, a o svom jezivom iskustvu napisala je tri knjige kako bi podelila sa drugima kroz šta je prolazila zbog lošeg emotivnog izbora.

Borba za život i velika pobeda obezbedili su joj 2011. titulu „Žene godine“.

Iako je prošla kroz traumatično iskustvo, Kejti nije izgubila veru u ljubav. Pre četiri godine se udala za Ričarda Džejmsa Satona sa kojim je dobila dve kćerke.

Ipak, njeni zdravstveni problemi nisu ostali u prošlosti, gde je smestila i ružna sećanja na vezu sa bivšim koji je pokušao da je ubije. Nedavno se podvrgla transplantaciji kože na desnom kapku, a onda je dobila tako snažna gušenja da su je lekari jedva spasili.

Video: Mislite da srpske starlete obožavaju silikone? Pogledajte njihovi bugarsku koleginicu i ova usta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA