Dok se porađala momak je varao: Kad je otkrila s kim je imao aferu, doživela je šok

Ova devojka doživela je veliku izdaju kad je najmanje očekivala, i to od osoba u koje je imala najviše poverenja

  • 6
Alyssa Harrison Printskrin: TikTok/alyssa_mae1320

Postoji li gora situacija od one u kojoj vas izdaju najbliži, odnosno članovi najuže porodice, u ovom slučaju vaša majka i otac vašeg deteta?

Ta nemila sudbina zadesila je Britanku Alisju Mae Harison (21) koja šokirala pratioce na TikToku pričom o tome kako ju je pre tri godine bivši momak Rajan, koji je i otac njenog deteta, prevario sa njenom majkom. Alisjinu ispovest pogledalo je 12 miliona ljudi.

Dok se Alisja porađala u bolnici, otac njenog deteta i njena majka uživali su u intimnim trenucima.

Alisja i Rajan bili su sedam godina u vezi i, kako je ispričala lepša polovina ovog nekadašnjeg ljubavnog para, nisu mogli na početku jedno bez drugog ni par sati.

Rajan je posle nekog vremena počeo da je vara sa drugim devojkama, ali mu je ona opraštala, verujući da će se promeniti.

- Znao je doslovno da plače i da me moli da ne odem - prisetila se Harisonova.

Otud je i odlučila da stvara porodicu sa Rajanom - bila je previše slaba na njegove suze, a uz to veoma zaljubljena i uverena da će Rajan promeniti ponašanje kada budu dobili potomstvo.

Početkom februara 2018. Alisja je dobila jake trudove i otišla u bolnicu na porođaj. Nekoliko puta je  kaže, pokušavala telefonom da dobije Rajana, ali on se nije javljao. Kad se konačno udostojio da odgovori na njen poziv, rekao joj je da mu je nešto iskrslo i da neće stići da prisustvuje porođaju.

Alyssa Harrison Printskrin: TikTok/alyssa_mae1320

- Nekoliko sati posle porođaja došao je da vidi bebu i mene, izgledao je normalno i ništa mi u njegovom ponašanju nije bilo čudno - kaže Alisja.

Posle par dana sin i ona su otpušteni iz bolnice, a Rajan je došao po njih i opet je izgledao normalno, čak uzbuđeno, jer prvi put kući vodi i svog sina.

"Mama mu je slala nage slike"

- Tek dve godine kasnije komšinica mi je rekla da ima potrebu nešto da mi pokaže; imala je snimak s kamere ispred moje kuće na kom se vidi kako moja mama nekoliko puta dolazi i odlazi dok sam bila u bolnici, što mi je bilo jako čudno - rekla je Alisja i dodala da joj je instinkt govorio da "nešto nije u redu" .

Zato je, kaže,odlučila da se poigra detektiva i zaviri u Rajanove poruke među kojima je, osim prepiske s njenom mamom, pronašla i mamine nage fotografije.

Kako je kazala, kada je to pokazala Rajanu, nije mu preostalo ništa drugo nego da prizna.

- Bila sam slomljena i mesecima sam krivila sebe - priseća se Alisja koja je odmah prekinula sve veze i sa majkom i sa Rajanom.

Kako je rekla, majku je pozvala i rekla da je ne želi više nikad da je vidi, a sa Rajanom je završila priču tako što je sve njegove stvari bacila kroz prozor i izbacila ga iz stana.

To joj je, kaže, bila najbolja odluka u životu. S tim su se složili i Alisjini pratioci na TikToku, kojima je njena priča bila toliko šokantna da su mnogi mislili da je reč o neslanoj šali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. oktobar 2021 | 12:55

    Ti si ispravna zena,nadamm se da ces naci nekog koje dostojan tebe kao zene

  • Licemerka

    12. oktobar 2021 | 13:50

    Za 50 god će to biti normalna pojava koja će doći sa zapada...

  • Gile

    12. oktobar 2021 | 13:13

    Mama totalno moderna zena,katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA