8 znakova da ste našli princa o kome ste maštali: On ipak postoji i u stvarnosti

Prinčevi su obično vezani za bajke, ali stručnjaci za veze tvrde da postoje i u stvarnom životu i da postoje znaci po kojima možete da ih prepoznate

  • 1
muškarac i žena, ljubavni par, bonton, udvaranje, zavodnik, ljubi ruku Foto: Shutterstock

Skoro svaka žena, još od malih nogu sanjala je i maštala kako će se u njenom životu pojaviti neki princ poput onih o kojima je čitala u bajkama i da će se zaljubiti i živeti srećno do kraja života.

Mnoge su se razočarale kada su shvatile da prinčevi nisu "česta pojava" u stvarnosti, međutim stručnjaci za emotivne veze tvrde, da ipak postoje i da ih možete prepoznati po osam karakteristika koje imaju.

1. Jasno pokazuje osećanja

Ne tera vas da pogodite kako se oseća, da li je imao loš dan i ne dozvoljava vam da se zapitate da li ste nešto uradili pogrešno ili niste.

On ne iskaljuje svoju frustraciju zbog nekoga drugog na vama. Otvoreno iznosi svoje mišljenje i stavove i sa njim možete o svemu da razgovarate bez straha da ćete biti pogrešno shvaćeni.

2. Pouzdan je

On vas ne stavlja u situacije koje bi mogle dovesti u pitanje njegovu vernost. Častan je, odgovoran i drži reč. Ako kaže da će doći po vas u 19 sati tada će se i pojaviti.

3. On je čovek koji veruje

Zna da je život pun izazova koji zahtevaju veru, ali i hrabrost i snagu da se na tom putu istraje.

To je osoba koja ima poverenje u sebe i svoje kvalitete, ima visok integritet i daje drugima primer, nastojeći da bude pozitivan uzor na poslu, kao i u vezi i drugim odnosima sa ljudima.

4. On je dobar prijatelj

On zna koliko je važno zajedno provoditi kvalitetno vreme za negovanje odnosa.

Ne delite samo ljubav, već i iskrenu želju da budete jedno sa drugim. On je pouzdan i kao vaš prijatelj. Dobro razume koga bi trebalo da pusti u svoje blisko okruženje, a koga da smatra samo poznanikom. On je druželjubiv i slobodouman, spreman da pruži ruku prijateljstva i pomoći, da ohrabri rečima i osmehom.

Ljubav, zaljubljenost, par, zaljubljeni Foto: Pixabay

5. Ima samopouzdanje 

On ne beži od toga da otkriva vaše najdublje tajne, želje i strahove niti da svoje podeli sa vama. Zna kada da vas sasluša i da vas posavetuje kada mu potražite savet. Ali neće odlučivati umesto vas.

6. Zna prioritete u životu

Vaš princ zna da je život više od posla, ali nije lenj. On ceni svoje radno mesto, ali zna gde da povuče granicu. Nikada ne morate da tražite svoje mesto u njegovom životu, ono se zna i ne morate da brinete da li je posvećen vašoj vezi.

7. Imate iste ciljeve u vezi

Uzajamno ste se složili o bitnim pitanja kao što su želja za ozbiljnom vezom, deca, vera, ciljevi u karijeri, porodični praznici, mesta za odmor i mesto stanovanja. Voljan je da donosi odluke sa vama, a ne umesto vas.

8. Vaša međusobna ljubav je čista

Nemate osećaj da je njegova ljubav prema vama zasnovana na uslovljavanjima. Hoćete da učinite jedno drugo srećnim, jer je to snažna želja vašeg srca, a ne zato što imate spisak stvari koje bi trebalo da učinite kako biste "zaslužili" jubav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    16. oktobar 2021 | 01:05

    Idem sada odmah da cestitam mojoj zeni. Pa ona je imala srece sto je mene ovakvog nasla. 8/8!! Bravo zeno, cestitam!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA