≫ 

6 osobina pravog džentlmena: Ako ih vaš partner ima, prava ste srećnica

Muškarci sa manirima i oni koji se iskreno i duboko daju u vezama su pravo blago za žene koje ih imaju pored sebe

  • 4
foto Pixabay

foto Pixabay

Zaljubljivanje, a naročito sreća da se dama nađe u zagrljaju "gospodna pravog" i formira s njim  zdravu emotivnu vezu u kojoj će uživati blagoslov je za kojim mnoge žene žude.

Međutim, nije lako upoznati muškarca koji uvek ume da vas razveseli i voli vas bezuslovno, sa svim vašim vrlinama i manama.

Stručnjaci za veze kažu da pravi džentlmen ima ovih šest osobina i da je dama koja ga ima pored sebe prava srećnica.

1. Širi dobru energiju

 

Drag je i posvećen vam je i kada ste tužni i neraspoloženi. Ljubazan je prema ljudima i ima razumevanja za njihove greške. Voljan je da prašta i širi dobru energiju gde god se pojavi.

2. Srećan je

 

On je optimističan i istinski ispunjen radošću, veselog je duha i uživa u ljudima i onome što ima u životu. A pre svega, zahvalan je na onome što ima.

3. Voli vas iskreno i bez zadrške

 

Sviđa mu se kako izgledate bez šminke, voli kada se druži s vama i voli što ste uz njega. On zna da vi kasnite i ne smeta mu to, zna koju hranu volite i koje filmove volite da gledate. Sluša vas pažljivo, sve o vama pamti i čini sve da budete s njim srećni.

4. Ume da vas nasmeje

 

Uvek se trudi da budete srećni. Sposoban je da vas iznenadi i da vam čak i kada imate "žutu minutu" bez mnogo muke vrati osmeh na lice i učini da se osećate bolje.

Alfa muškarac

Foto: Shutterstock

5. Uživate u svakom trenutku s njim

 

S njim vam nikada nije dosadno. On vodi računa da se u svakoj situaciji osećate lepo i prijatno, ume da razgovara sa vama o raznim temama, a kada je potrebno i da vas zagrli i pokaže emocije. Njemu nije teško da vam i kaže i pokaže da vas voli.

6. On je galantan

 

On je muškarac koji uvek brine da u skladu sa svojim materijalnim statusom i mogućnostima učini da se osećate pored njega kao prava kraljica i jedina žena na celom svetu.

Zna da vas obraduje sitnicama kao što je cvet ili čokolada i da vam potpuno posveti pažnju kada vam je potrebna. Ume da vas stavi ispred svega i učini da se osetite kao da ste centar njegovog sveta oko koga se sve ostalo vrti...

Video: Šta će nam doneti Lovčev mesec u Vagi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzo

    20. oktobar 2021 | 19:57

    Takve muškarce, žene varaju na svakom koraku. Sto si bolji prema njima, one su gore. Zato treba biti bitanga, jer samo tako će te poštovati.

  • DARKO 100%

    20. oktobar 2021 | 19:27

    To su sve bitange prerusene ,

  • Zarko

    20. oktobar 2021 | 19:53

    Mnogi su takvi samo u pocetku, a i ako jesu stvarno takvi onda ih nijedna zena nece htjeti jer danas samo vole istetovirane majmune, narkomane, siledjzije i tako to.Kad krenu tu silu na njih da ispoljavaju onda se o jadu zabave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA