≫ 

Mlada na sav glas plakala dok je prilazila oltaru: Njena reakcija izazvala burnu raspravu

Mnogi su zbog toga zaključili da plače, jer je prisiljena na brak

  • 0
Mlada plače Printskrin: TikTok/@megan_livingstonn

Kaže se da je venčanje, barem u današnje vreme, jedan od najsrećnijih dana u životu, a mnogi parovi ne mogu da prestanu da se smeju tog dana. Ali, dešava se i da jedna od reakcija bude ta da mladenci briznu u plač.

Tako nešto se dogodilo i Megan Livingston, čiji je video sa venčanja postao viralan na društvenim mrežama.

Naime, ona je sama podelila zapise sa srećnog dana, međutim u vide-snimku ona plače i jeca. Iako je time htela da pokaže svoje uzbuđenje, izazavala je potpuno suprotan efekat, pa su mnogi korisnici mreža osudili njenu vezu.

@megan_livingstonnReply to @lulubean93 I’m glad you’ve found my page. Brides crying are welcome here ##weddingtiktok ##marriagegoals ##emotionalbride ##tearsofjoy♬ Calling All Angels by Chelsea Cutler x Quinn XCII - DT

Megan se na snimku vidi kako sa svojim ocem hoda prema oltaru, dok na sav glas jeca. Mnogi su zbog toga zaključili da plače jer je prisiljena na brak. Iako je u narednom videu objasnila da je srećna zbog svog venčanja i da je samo htela da objavi simpatičan snimak, mnogi korisnici su zaključili da njena veza nije dobra.

- Udala sam se sa 21. godinu, 12. septembra 2021. godine. Da, plakala sam do oltara, ali bila sam srećna. Nisam imala prisilni ili dogovoreni brak. To su bile suze radosnice jer sam zaljubljena u svog muža - rekla je ona.

- Postoji razlika između tužnog i plakanja od sreće, ovo ne izgleda kao da plačeš od sreće - napisala je jedna korisnica, a druga se nadovezala da je venčanje izgledalo kao najtužniji dan u životu.

Međutim, bilo je i onih koji su je branili, pa je jedna korisnica pitala zašto su svi tako negativni i rekla da bi i ona plakala, jer je njen verenik ljubav njenog života.

- Ja sam pokušavala da se suzdržim na svom venčanju, ali sam briznula u plač na pola puta od oltara posle cremonije. Ljudi su mislili da sam se predomislila - ispričala je svoje iskustvo jedna žena.

Video: Mladence uhvatila poplava, iz bujice ih spasla policija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA