≫ 

Devojka šokirala pravilima za dečka: "Mora da kuva, čisti i da mi daje džeparac"

- Ja sam čista desetka i ne treba da gubim vreme na nekoga ko nije spreman da uloži trud u našu vezu - kategorična je raskošna brineta

  • 8
Moriah M Foto: Instagram/thisismoriahmills

Moria Mils (28) iz Njujorka ima veoma visoke standardne i očekivanja kada je reč o muškarcima sa kojima izlazi, pa ukoliko ih oni ne ispune, bivaju vrlo brzo odbačeni.

Moria ima zahtevnu listu standarda koja uključuje stvari koje njen dečko treba da radi na dnevnom ili nedeljnom nivou, uključujući i to da joj šalje desetak ruža u toku nedelje, ali i da joj daje džeparac.

- Ne opterećujem se ljubavnim sastancima, ja sam čista desetka i ne treba da gubim vreme na nekoga ko nije spreman da uloži trud u našu vezu - kategorična je raskošna brineta.

- Želim da budem mažena i pažena, ali on mora da poštuje to što sam ja devojka koja zarađuje i to što ne mogu da podnesem da me neko kontroliše i prigovara mi koliko trošim.

Iako su neki od njenih zahteva veoma ekstremni, drugi se ne čine toliko neuobičajenima, kao na primer to da dečko mora da zna da kuva, da čisti i da održava ličnu higijenu. Međutim, uprkos tome što zarađuje velike svote novca Mora očekuje da će njen izabranik svakako trošiti novac na nju.

- Želim da mi barem jednom nedeljno pošalje desetak ruža i iako obično sama plaćam pedikir i manikir, očekujem da mi on i za to daje barem jednom mesečno. Takođe, želim džeparac, jer će time pokazati koliko me ceni. Mora da me razmazi i da bude romantičan - ispričala je ona za Miror i dodala da ima vrlo definisane ideje o tome kako želi da se budući dečko ponaša prema njoj.

- Mora da bude zabavan, ne sme da mi se podsmeva. Želim da shvati da sam privlačna i zgodna i da prihvati moju karijeru. Svaki muškarac koji pokuša da me spreči da radim ono što volim i da zarađujem neće biti prihvaćen - rekla je ova devojka koja inače ima profil na društvenoj mreži OnlyFans, gde se dele videi i fotografije eksplicitnog sadržaja.

Osim ponašanja u javnosti, Moria je dodala da njihov intimni život treba da bude fantastičan.

Listu zahteva podelila je na društvenoj mreži TikTok, a video je sakupio više od 200.000 pregleda i izazvao burnu raspravu među korisnicima.

- Prijavljujem se, lepotice - napisao je jedan korisnik, a drugi dodao da bi bilo u redu da i ona kuva za njega.

Ipak, neki nisu bili oduševljeni njenom listom, pa su je pitali šta ona daje zauzvrat u vezi.

- Stvarno smešno, pa šta ja imam od svega toga?! - upitao je jedan momak, dok se drugi nadovezao i rekao da je izgubio interesovanje kada je naišao na zahtev o kupovini ruža.

Video: Žene pod talibanima gube sva prava: Jezivo zvuči lista zabrana koje im se uvode

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • celavi70

    28. oktobar 2021 | 13:17

    Cisto da citiram DRAKCETA 😉 JA TRENUTNO MOGU DA TI DAM k.... 😂

  • Mile

    28. oktobar 2021 | 12:20

    Taj se zove roditelj.

  • Mik

    28. oktobar 2021 | 15:28

    Ja sam hteo da joj se javim,al sam shvatio da nemam tako veliki lonac🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA