≫ 

Mladoženja na dan venčanja završio u bolnici: Mlada dobila zamenu da ne propadne svadba

Video-snimak sa neobične proslave postao je viralan

  • 0

Neobična proslava venčanja odigrala se u Severnoj Karolini, u SAD. Jednom paru, dan koji je trebalo da im bude najlepši u životu i u kome je trebalo da kažu sudbonosno da pokvarila je nezgoda trovanja sa hranom.

Naime, pošto se mladoženja na dan svadbe razboleo i završio u bolnici tako što se otrovao hranom, mladi su morali da nađu zamenu kako svadba ne bi propala.

Kako se mlada, čiji budući muž nije mogao da prisustvuje iz zdravstvenih razloga toliko čekanom venčanju, ne bi osećala usamljeno napravili su joj "lažnog" supruga.

Naime, konstrusali su u njegov model na točkićima, tako što su mu za glavu stavili sliku, a na maketi je bilo svadbeno odelo.

Na video-snimuku u se vidi kako mlada pleše sa "mladoženjom", a i gosti koji igraju i fotografišu se s njim. Snimak je zabavio i nasmejao mnoge, pa je brzo postao viralan.

Mladoženja se u bolnici uspešno oporavlja od nezgodnog trovanja hranom.

Svadba je bila zakazana u "The Victorian Youngsville" koje je jedno od najljepših mesta za vjenčanje u Sjevernoj Karolini. Oni su na svom službenom TikTok profilu objavili video mlade koja je bila prinuđena da proslavi venčanje bez svog supruga.

Video: Ludilo na svadbi u Bosni: Mlada zaigrala oko mladoženje uz poznatu Karleušinu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA