≫ 

Udala se za sebe, pa se razvela posle 3 meseca: "Bilo je lepo dok je trajalo"

Ponovo je stala na "ludi kamen", ali ovaj put sa partnerom pored sebe

  • 0
Model Influenserka Brazil Cris Galera Foto: Instagram/cristianegaleraoficial

Sologamija, odnosno samovenčanje, češća je pojava nego što mislimo, a ljudi se širom sveta zaklinju sebi na večnu ljubav i izgovaraju čuvenu rečenicu "u dobru i zlu, dok nas smrt ne rastavi."

Zbog ljubavi prema sebi, na ovu vrstu venčanja odlučila se i Kris Galera model i influenser iz Brazila. Kako je svojevremeno rekla, na ovaj potez se odlučila jer je izgubila poverenje u muški rod, pa je odlučila da sebi zauvek bude na prvom mestu.

Ona je naglasila da ne isključuje mogućnost da se jednog dana uda za čoveka svog života, ali je podvukla da će i tada sebi biti najvažnija.

- Ako se pojavi muškarac mog života to ne znači da ću se razvesti od sebe. Staviću partnera na drugo mesto, jer je prvo zauvek rezervisano za mene - zaključila je ona.

Sudeći po njenoj fotografiji na društvenoj mreži Instagram, može se zaključiti da je Kris ipak našla muškarca po svojoj meri i ponovo posle tri meseca stala na "ludi kamen", ali ovaj put sa partnerom pored sebe.

- Bila sam srećna dok je trajalo. Počela sam da verujem u ljubav onog trenutka kad sam upoznala nekog zaista posebnog - napisala je ona ispod svoje fotografije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Cris Galêra Oficial 💋 (@cristianegaleraoficial)

Kris je za ovu priliku obukla usku belu venčanicu sa dubokim dekolteom, a od nakita je nosila bisernu narukvicu i belu ogrlicu.

Video: Sportsko-estradni krem na svadbi kod Terzića: Legende Zvezde i Partizana, lepotice na štiklama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA