≫ 

Iris ima 45 godina mlađeg dečka: "Porodica me ne podržava, ali nije me briga"

On joj je, kako tvrdi, ljubav izjavio prvo preko interneta, ali je shvatio da je ona prava, kada ju je prvi put ugledao

  • 6
Iris Jones

Foto: facebook/Iris Jones

Iris Džouns (81), penzionerka iz Britanije udala se za svog izabranika Muhameda Ibrahima (36) iz Egipta kojeg je upoznala preko društvene mreže Fejsbuk.

Iris je inače 10 godina starija od Muhamedove majke, a kako kaže to je ne sprečava da uživa u ljubavi s njim.

Iako su zvanično u braku, Muhamed još uvek nije dobio bračnu vizu, pa su zbog toga primorani da budu udaljeni hiljadama kilometara.

- Bol je neizdrživa. Samo razgovaramo o tome što ćemo raditi kada se napokon vidimo. Moj advokat kaže da moram biti pozitivna. Nadam se dobrim vestima. Muhamed mi strašno nedostaje, samo želim da je sa mnom, a ako ne dobije vizu, to će za mene biti kraj sveta - rekla je Iris.

Međutim, njena porodica misli da Muhamed želi samo novac i državljanstvo Velike Britanije. Irisin sin Stiven kaže da ovaj odnos preti da razori porodicu.

- Kada nam je pominjala tog čoveka iz Egipta nismo znali šta da kažemo. Naročito kad je počela sa pričom da je zaljubljena. Moj brat i ja smo šokirani razlikom u godinama, i to je izazvalo dosta problema u našoj porodici - rekao je Stiven, a Iris nije ostala dužna svojim sinovima:

- Ako hoće da me oženi zbog nasledstva imam jednu vest. Jako će se razočarati, jer živim samo od penzije. Ja sam iskrena žena i on zna moju materijalnu situacija. Od mene se ovajditi neće, barem ne taj način - rekla je Iris i nagasila da je ne mari za mišljenje njenih sinova:

- Nadam se da neće biti kasno kad budu shvatili koliko me Muhamed voli. Trenutno mi nije bitno njihovo mišljenje već samo naša ljubav. 

Video: Prvi javni poljubac Dare sa dečkom kojem može mama da bude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    29. novembar 2021 | 16:38

    Nasmejah se napokon.. 😂

  • Bojcica

    29. novembar 2021 | 17:49

    Ohh. Pusto žensko srce. Kada se zaljubi, izgubi oči.

  • V8

    29. novembar 2021 | 19:45

    Ova baba nije imala muškarca do sada, našla Muhameda, baba i unuk, bolestan narod..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA