≫ 

Potrošila je više od 1.600 evra kako bi napravila lažno venčanje: "To je bila osveta bivšem"

"Mlada" je nosila predivnu čipkastu belu venčanicu i dugi veo, a sa ogromnim buketom je pozirala fotografu

  • 1

Devojka koja je na društvenoj mreži TikTok poznata pod pseudonimom "dieschaklin" u jednom video-snimku je otkrila na koji način se osvetila partneru koji ju je ostavio.

Kako kaže, želela je da mu nanese emotivnu bol i da mu pokaže da joj je bolje bez njega.

Naime, ova devojka je iznajmila venčanicu, kupila buket i zajedno sa muškarcem kojeg prvi put vidi u životu izgovorila sudbonosno "da" za kameru.

Ona je objavila fotografije sa "venčanja" na kojima zajedno sa mladoženjom pozira pored torte. Međutim, jedna fotografija kao dokaz izgleda nije bila dovoljna, pa je "mlada" napravila seriju fotografija na različitim lokacijama - u vrtu, na konju, za stolom, pored klavira.

Iako su je mnogi "pritiskali" da prizna koliko je "venčanje" koštalo, ona je odgovorila da je samo fotografa platila 1.600 evra, ne želeći da otkriva kolika je ukupna cifra. 

@dieschaklinWorst part is he watched my story and still didn't reach out 🥴🥴🥴 ##fyp ##sundayroutine##styleinspo ##dayinmylife ##foryou ##godblessme ##godhelpme♬ Insane - Summer Walker

 

Na njenu nesreću, ništa od toga nije bilo dovoljno da je bivši momak ponovo pozove i požali se što su raskinuli, ali je njen video prikupio više od 146.000 lajkova ljudi koji su uglavnom hvalili njen trud.

- Trebalo je da lažiraš verdbu, jeftinije je, sada kada si "udata" sigurno neće hteti da se trudi -  glasio je jedan komentar, dok su se mnogi samo pitali da li je bajkovito "venčanje" moglo da prođe bez fotografija sa konjem i pored torte?

Video: Dobila je otkaz pa odlučila da se na gnusan način osveti svom bivšem šefu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA