≫ 

Mlada uz pozivnice poslala i pravilnik ponašanja: "Nema korišćenja žvaka, a ni telefona"

Jedno od pravila je da gosti nikako ne smeju da piju pivo iz flaše, a posebno dok igraju

  • 1
Nevesta, mlada, ljuta mlada, venčanje Foto: Pixabay

Svaka devojka mašta o svom venčanju i vodi računa o svakom detalju, ali prema mišljenju pojedinih ljudi, ova mlada je ipak "malo" preterala.

Naime, kako bi bila sigurna da će sve proći po planu i onako kako je zamislila, ova mlada je odlučila da zvanicama uz pozivnice pošalje i listu pravila koja moraju da ispoštuju na njen poseban dan.

Jedno od pravila je da gosti nikako ne smeju da nose gumice na ruci, oni koji sede za glavnim stolom ni slučajno ne smeju da koriste telefon, a posebno u toku zdravice mladenaca.

Gostima takođe nije dozvoljeno da žvaću žvake, niti da igraju u papučama, a ne smeju ni da donose štapiće koji svetle u mraku.

Ne smeju da nose satove određenog proizvođača, kao ni da piju pivo iz flaše, a posebno dok igraju, već je dozvoljeno samo da ga konzumiraju sedeći i to iz čaše za vino.

vencanje pravilnik pravila Foto: Redditt

Mlada je dodala i da će konzumiranje piva biti dozvoljeno tek kada fotografi odu, a na kraju liste napominje da nikakva pitanja niti komentari na njena pravila nisu dozvoljena.

Ova lista pravila je objavljena na društvenoj mreži "Reddit", gde su ljudi uglavnom negativno komentarisali mladine zahteve:

- Ovo je stvarno previše. Dođe mi da uradim sve ovo samo da je iznerviram - glasio je komentar jednog čoveka, a drugi je dodao:

- Izgleda da previše traži i da voli da kontroliše. Pod ovim uslovima nikada ne bih otišao na svadbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Noki

    6. decembar 2021 | 01:07

    Aj ovo prvo da razumem al ovo drugo nikako baš me zanima kako će izvesti to da niko nekoristi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA