Dar jednog muža izazvao haos na internetu: Ženi kupio viljuške, kolegi sat od 62.000 dinara

Objava razočarane supruge je posle samo nekoliko minuta izazvala reakcije više hiljada ljudi

  • 6
Tužna žena, poklon Foto: Shutterstock

Nova godina se polako približava i svi smo okupirani razmišljanjem šta bismo mogli da kupimo svojim najbližima. Kako je ovaj period godine poseban i obeležava kraj i početak nečeg novog, skoro niko ne žali novac koji će izdvojiti na poklone.

Međutim, dešava se da muškarci umesto da svojim damama poklone nešto od odeće ili kozmetike ili da ih odvedu na produženi vikend, odluče da im kupe mikser ili šerpu, kao da žele da im poruče nešto.

Sličnu stvar uradio je jedan muž svojoj ženi, a ona je svoje iskustvo odlučila da podeli na društvenoj mreži Redit.

- Pronašla sam mu spisak poklona koje je planirao da kupi meni i svojim poslovnim saradnicima. U početku sam mislila da je sve šala - započela je svoju anonimnu ispovest ova žena.

Prema njenim rečima, prva stavka na spisku bio je poklon namenjen kolegi, i to u vrednostu od 62.000 dinara (450 funti), a tek na kraju spiska ugledala je i svoje ime.

- Napisao je "žena" i pored toga "viljuške". Nisam mogla da verujem da je za mene i moj poklon izdvojio samo 2.700 dinara (20 funti) - nastavila je ona.

Kako kaže, odmah je ustala da se verbalno obračuna s njim.

- Pitala sam ga šta mu to znači, a on je rekao da je to njegov novac i da može da ga troši kako god on poželi. Čak mi je rekao da sam nezahvala, jer je mislio da ja obožavam lep kuhinjski pribor. Da li mislite da je ispao fer prema meni i da li smatrate da bilo koja žena zaslužuje ovakvo poniženje? - upitala je sve korisnike Redita ova razočarana supruga.

Njenu objavu je posle samo nekoliko minuta preplavilo na hiljade komentara i saveta.

- Ti mu pokloni sekiru i pošalji ga u šumu da seče drva! Bože, ne mogu da verujem da ti je muž kupio pribor - napisala je jedna žena, a druga je dodala:

- Muškarac koji misli da će usrećiti ženu ako joj kupi nešto za kuću, nije pravi muškarac. Ja bih ga  stavila na "pauzu", pa nek razmisli malo. A kada razmisli, poslala bih mu papire za razvod...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. decembar 2021 | 16:34

    Pa nekad su zene dobijale takav vid poklona,set za rucavanje,ili serpe,uopste posudje,tako mozda je muz tradicionalista Srpskog porekla🤪,jer bilo je dosta slucajeva kad je muz toliko ulagao u svoju zenu i sredjivao da je nakraju otisla za drugoga,

  • 534

    22. decembar 2021 | 18:10

    Ja sam mojoj kupio aluminijumske merdevine 4 x 5 ali nemojte da joj kažete.

  • majkan

    22. decembar 2021 | 16:28

    Sve po zasluzi. Nekad ti neki kolega nesto ucini pa dobijes vetar u ledja u zivotu od kojee benefit ima i ta supruga.Zasto mu se ne bi oduzio na neki nacin?Sta je ona njemu kupila?Zasto pretura po tudjim stvarima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA