≫ 

Šokirala ljude zbog svoje ljubomore: "Dok je na poslu, dečko mora da bude video pozivu sa mnom"

- Možda bi trebalo da dam otkaz i zaposlim se na njegovom radnom mestu - rekla je ona i dodala da u njega ima poverenja, ali ne i u devojke kojima je okružen

  • 2
Devojka, video-poziv Foto: Shutterstock

Nedavno je na društvenoj mreži TikTok pokrenuta rasprava o ljubomornim i posesivnim partnerima, a korisnica Nela je svojim priznanjem nadmašila sve one koji su tvrdili da ne veruju svom dečku ili devojci.

Njen potez je šokirao mnoge i plasirao se visoko na listi najčudnijih zahteva koje je neko stavljao pred partnera.

Ona je rekla da svog dečka tera da u toku cele smene rada u fabrici, punih 12 sati, bude sa njim na aplikaciji za video-pozive, jer kako ističe, ne veruje drugim ženama.

- Možda bi trebalo da dam otkaz i zaposlim se na njegovom radnom mestu - rekla je ona i dodala da u njega ima poverenja, ali ne i u devojke kojima je okružen.

U svom je videu pokazala dečka koji na pokretnoj traci pakuje kartonske kutije, a ona ga sve vreme gleda na svom mobilnom.

@flackoandnela Might quit my job & go work w/ him ! 🥰 #4u ♬ Insane - Summer Walker

Ova objava ubrzo je dostigla više od 5 miliona pregleda, a mnogi korisnici bili su saglasni u tome da preteruje i poručili joj da mu da malo prostora.

- Pa to mu je posao, daj mu prostora ili ćeš mu dosaditi - poručio joj je jedan momak. On je dodao da, ukoliko mu ne veruje da ni na poslu može da se nosi sa suprotnim polom, onda ona ima veliki problem.

- Svi joj pišete da je "malo" preterala...kako to mislite malo - upitao je drugi.

I dok su drugi korisnici uporno komentarisali njeno ponašanje, ona je objavila i drugi video u kome je pokazala kako se odvezla do puta kojim njen dečko prolazi do posla, da proveri da li je sam ili sa nekom koleginicom.

@flackoandnela Treat him like a king#4u ♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac

- Da li me voliš - pitala ga je iz svog auta, na šta je on samo potvrdno klimnuo glavom i nastavio svojim putem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA