Dečko devojci postavio ultimatum zbog prijatelja: "Ili se našminkaj ili ne dolazi!"

Ova devojka je svoje iskustvo podelila sa drugim ljudima kako bi ih upozorila na "crvene zastavice" u vezi

  • 0
svađa, otac, ćerka Foto: Shutterstock

Sigurni smo da ste više puta pročitali tekstove u kojima stručnjaci za ljubav objašnjavaju da je u vezi veoma bitno da partner ne želi da vas menja i da podjednako voli i vaše vrline i vaše mane.

Međutim, uvek postoje izuzeci i ljudi kojima je veoma bitno da se njihov odnos prikaže kao savršen, pa zbog toga žele da, po svaku cenu, promene partnera.

U ovakvoj vezi bila je i Lili Brovn, a svoje iskustvo je rešila da podeli sa drugim ljudima kako bi ih upozorila na "crvene zastavice" koje partner može da pokazuje u vezi.

Prema njenim rečima, ona i njen momak su se dogovorili da izađu na piće sa njegovim prijateljima. Iako je bila uzbuđena što će napokon upoznati njegovo društvo, jedna poruka promenila je ceo tok priče.

- Poslao mi je poruku: "Hej, ljubavi, je l' se spremaš za večeras?" Odmah sam mu odgovorila da sam uveliko spremna, a on je tražio da mu pošaljem fotografiju - započinje priču ova devojka.

Kako kaže, ovo joj nije bilo čudno, jer su često jedno drugom slali fotografije.

- Napisala sam mu da se nisam ništa posebno sređivala, jer je to samo odlazak na piće. Međutim, on se nije složio sa tim, već mi je napisao da bi trebalo da se našminkam i obučem lepo, jer ne želi da njegovi drugari misle da ima ružnu devojku - nastavila je ona.

Lili kaže da je odmah shvatila da ovakvo ponašanje nije prihvatljivo, te je započela svađu.

- Pozvala sam ga i rekla da njegovo ponašanje nije u redu i da nema pravo da mi govori da li ću da se našminkam ili ne - rekla je ona i dodala:

- Umesto da mi stigne poruka izvinjenja, on je odlučio da pošalje ovo: "E, ili se našminkaj i sredi ili ne dolazi!" Dugo sam gledala u tu poruku i razmišljala šta je najpametnije da uradim. Razgovarala sam sa prijateljima i mamom, i donela odluku da mi takav muškarac ne treba, pa sam raskinula s njim.

Posle njene priče, javile su se i druge žene, ali i muškarci koji su imali sličnu situaciju.

- Dobro si postupila, jer bi ovo bio samo početak njegove kontrole nad tobom. Imala sam sličnu situaciju, i jedva sam se "iščupala" iz te veze - napisala je jedna devojka.

- Znam kako si se osećala. Moja devojka je počela od sitnica, a onda je počela da mi doslovno komanduje - dodao je jedan momak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA