≫ 

Donirala dečku bubreg, a on je prevario posle 7 meseci: "Zauvek me je izgubio"

- Nisam želela da ga gledam kako umire, morala sam da preduzmem nešto - rekla je ova devojka

  • 2

Postoje ljudi koji bi uradili sve što je u njihovoj moći kako bi njihov partner bio srećan, a Kolin Li (30) iz Amerike dala je deo sebe da bi njen tadašnji dečko mogao da nastavi da živi.

Naime, ova devojka je objasnila da je njen dečko u to vreme trebalo da ide na transplantaciju bubrega jer se borio s hroničnom bubrežnom bolešću zbog koje je trebalo da ide na dijalizu.

Kada su testovi i analize potvrdili da Kolin može da bude donor, ona je odmah dobrovoljno pristala da donira jedan svoj bubreg.

- Nisam želela da ga gledam kako umire, morala sam da preduzmem nešto - rekla je Kolin u videu koji je objavila na društvenoj mreži TikTok.

- Bila sam presrećna kada sam saznala da se podudaramo. Transplantacija je prošla uspešno i oboje smo se brzo oporavili - dodala je ona.

@colleeeniie 🙃🙃🙃 #fyp #foryoupage #bulletproof #relationship #lovestory ♬ Bulletproof - La Roux

 

Ali, samo nekoliko meseci posle uspešno obavljene transplantacije Kolin je primetila da je njena emotivna veza krenula nizbrdo...

- Mislila sam da će nas ta operacija zbližiti, ali to se nije desilo. Sedam meseci posle transplantacije, momak mi je rekao da ide na momačko veče sa grupom iz crkve kojoj je veoma posvećen - otkrila je nastavak priče ova devojka.

Kolin je dodala da nije bila zabrinuta jer je njen mladić bio odani hršćanin i odlučila je da ne razmišlja o tome sa negativne strane, već sa pozitivne.

Ali, ubrzo ju je priznanje njenog dečka uverilo u suprotno.

- Priznao je da me je prevario. Svađali smo se satima. Na kraju sam mu oprostila i dala još jednu šansu - ispričala je ona.

Kolin je objasnila da je samo tri meseca kasnije raskinuo vezu uz rečenicu: "Ako smo namenjeni jedno drugome, Bog će nas na kraju ponovno spojiti", a onda ju je blokirao na svim društvenim mrežama.

- Bila sam u šoku, svađali smo se, a on mi je na kraju rekao da sam mu dala bubreg da bih ispala dobar čovek. Tu me je zauvek izgubio - iskreno je rekla Kolin.

Snimci na kojima Kolin priča o svom raskidu prikupili su milione pregleda, a mnogo su osudili ponašanje njenog tadašnjeg momka.

- Žrtvovala si svoj život zbog njega, a on ti je tako vratio. Tužno - napisao je jedan čovek.

- Nije zaslužio ni tebe, ni bubreg koji si mu dala. Ali, nema veze, ti si dokazala da si dobar čovek. Deo tebe je zauvek u njemu, to je činjenica koju ne može da promeni - dodala je jedna žena.

Video: Osveta dečku preljubniku: Uhvatila drugaricu za ruku i poslala mu ovu sliku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA