≫ 

Pohvalila se vereničkim prstenom, ali su svi gledali u nešto drugo: "Ovo je grozno"

Iako pojedine buduće mlade fotografiju ili snimak prstena dele samo sa prijateljima i porodicom, postoje i one koje će srećnu vest rado podeliti sa celim svetom

  • 0

Mnoge devojke vole da podele na društvenim mrežama trenutak prosidbe ili barem da se pohvale prstenom koji su dobile od svog budućeg muža. Ovo je u poslednje vreme postao i trend, pa se i mladići utrkuju ko će izabrati najoriginalniji način da zaprosi svoju voljenu i ko će odabrati veći, lepši, neobičniji prsten.

Iako pojedine buduće mlade fotografiju ili snimak prstena dele samo sa prijateljima i porodicom, postoje i one koje će srećnu vest rado podeliti sa celim svetom, pa se pojedinim dogodi da zbog toga postanu i predmet podsmeha.

Jedna žena na TikToku podelila je video svog vereničkog prstena, ali je veličanstveni dijamant pao potpuno u zasenak, jer su svi gledali samo u jedno - njene nokte.

Naime, gel koji je imala na noktima je potpuno izrastao, pa su mnogi korisnici počeli da je ismevaju zbog toga, ali i zbog odabira laka.

- Da me dečko zaprosi dok imam ovakve nokte, definitivno bih odbila - napisala je jedna korisnica TikToka.

- Zaprosio bih je, ali posle posete salona za manikir - podsmešljivo je prokomentarisao jedan mladić.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u odbranu ove mlade i napisali da je veridba srećan i uglavnom neočekivan događaj, te da devojka verovatno nije znala kada će se to desiti da bi mogla da se pripremi.

- Nemojte od svakog lepog događaja praviti priliku za osuđivanje. Devojko, sve čestitke - bio je jedan od komentara podrške.

Video: Šljašti jače od dijamanta, a tek da ga čujete: Ovo je prsten kojim riba može da zaprosi frajera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA