≫ 

Mladoženja tražio razvod braka na svojoj svadbi: Razlog će vas zaprepastiti

Par je tako postavio novi rekord za najkraći brak

  • 4
Svađa, par, mlada, mladoženja, venčanje

Foto: Shutterstock

Za trajanje braka ne postoji garancija. Kod mnogih parova kad ljubavi više nema nastupa razvod. Ipak, to ne mora da bude jedini razlog - i jedan sasvim bezazlen potez mlade bio je okidač za razvod istog dana kada se udala za svog izabranika u Bagdadu.

Novopečeni mladoženja zatražio je razvod pošto je mlada na svadbi naručila i zaigrala uz jednu pesmu koja se ni njemu, a ni njegovoj porodici nije nimalo dopala.

Par je tako postavio novi rekord za najkraći brak jer su razvod zatražili odmah posle proslave.

Kako su preneli lokalni mediji, mlada je tražila da muzičari odsviraju sirijsku pesmu čiji naslov u prevodu znači "Ja sam dominanta."

- Ja sam dominantna, živešćeš po mojim strogim pravilima, izludeću te ako pogledaš druge devojke. Da, ja sam dominantna, ti si moj. Dokle god si sa mnom, živećeš pod mojom komandom - kaže se u pesmi.

Mlada je plesala uz pesmu i uživala u svom venčanju, ali je to toliko pogodilo mladoženjinu porodicu da se sve završilo velikom svađom dve porodice, a onda i razvodom.

Inače, ovo nije prvi put da jedan brak doživi krah zbog iste pesme. I u Jordanu se prošle godine jedan par razveo zbog spornih stihova.

Video: Ovi horoskopski znakovi raskidaju i okreću leđa bez ijedne jedine reči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA