Bračni par se prvi put poljubio na venčanju: Pre toga su bili dve i po godine u vezi

- Vredelo je čekanja - istakli su oni

  • 2

Venčanje je mnogima dan o kome maštaju čitavog života. Za njega se pripremaju mesecima, ako ne i godinama. Upravo zato mnogi će u današnje, takozvano vreme društvenih mreža, objaviti sa zadovoljstvom svaki detalj, pa i to kako planiraju da se poljube.

Prvi poljubac na venčanju, ma koliko njih se pre toga dogodilo, uvek je poseban. To je prvi u nizu onih koji će se desiti u bračnim vodama, a desiće se pred mnoštvom ljudi. Međutim, za jedan bračni par iz Amerike, on je bio još posebniji, budući da je to bio njihov prvi poljubac ikada.

To je posebn0 zanimljivo, s obzirom na informaciju koju su Hana i Levi, par iz  SAD-a, podeli na društvenoj mreži TikTok. Naime, u jednom od videa u kome su iznosili detalje iz bračnog života, rekli su da su se pre toga zabavljali dve i po godine.

- Bilo je vredno čekanja - prokomentarisali su oni na videu.

Pojedini su u njihovom priznanju prepoznali romantičnu ljubavnu priču, a bilo je i onih koji su rekli da je tolika žrtva preterana.

- Meni to jednostavno nije normalno, ma kakav da je bio razlog - napisala je jedna devojka, ali je među njihovim pratiocima bilo i onih koji su stali na njihovu stranu.

- I ja svoj prvi poljubac čuvam za dan venčanja - napisala je druga devojka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA