3 muške laži na koje padaju i najinteligentnije žene: Lako im je poverovati kad ovo kažu

Nekada muškarci nisu spremni da kažu istinu svojim izbranicama, pa su skloni da se posluže sitnim neistinama

  • 4
Ljubomora, ljubav, partneri, uslovljavanje Foto: Shutterstock

Iako je iskrenost u emotivnoj vezi imeprativ i preduslov za uspeh odnosa, svako povremeno dođe u iskušenje da izgovori i nešto što ne odgovara istini.

Partneri to nekada rade iz straha od reakcije druge strane, a nekada jer im je tako lakše - da ne bi morali da se raspravljaju i objašnjavaju.

Sitne ili "bele laži", kako ih neki zovu, pokušavajući da ih opravdaju, koriste oba pola. Međutim, kako tvrde psiholozi, postoje tri "obmane" koje skoro uvek "upale" kod žena, a kojima su muškarci skloni da se posluže.

1. Nisam još spreman za vezu, ali možemo da se zabavljamo

Ovu rečenicu oni često izgovaraju kada ne žele sa ženom ozbiljnu vezu, ali nisu spremni ni da izgube ono što imaju, a što se uglavnom odnosi na strast. Kada hoće da "kupe vreme", poslužiće se ovom laži.

Većina žena sprema je da im poveruje i da uvek više vremena i prostora, nadajući se da će momak u  jednom biti spreman za vezu.

2. Imam puno posla, ali javljam se uskoro

Ovo je jedan od omiljenih muških izgovora ili takozvanih "belih laži". Vrlo je verovatno mu se u datom momentu ne viđa sa vama, ali i da ne želi da vas izgubi, pa ovako kupuje priliku za novu šansu za susret.

Ova rečenica "pali" u najvećem broju slučajeva, jer skoro svaka žena nađe opravdanje za muške poslove, posebno ako su u njima uspešni.

3. Nikad nisam upoznao devojku poput tebe

Ovo je rečenica koju muškarac verovatno govori baš svakoj ženi koju upozna, a baš svaka se zbog toga oseća toliko posebno da je spremna da uradi šta god on poželi.

Muškarci ovu laž koriste kad hoće da navedu žene da se zaljube u njih i to im vrlo često polazi za rukom, jer skoro svaka ima potrebu da se se oseti posebnom i najpoželjnijom od svih koje je do tada sreo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    16. maj 2022 | 10:27

    Nista novo , te izraze koriste i zene !

  • 😎

    17. maj 2022 | 06:47

    Daaaa, koristimo ove fraze i mi žene.. Prošlo je vreme kada su samo muškarci bili frajeri, malo i oni da osete neke stvari 😉

  • Kgš

    16. maj 2022 | 18:21

    Cesto to koriste, samo je pitnje koja ce stvarno pasti na to, a koja ce mu 'poverovati'. Mislim da su vec sve fore izlizane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA