≫ 

"Saznala sam da me vara, rasplakao se i molio me da mu oprostim, šta da radim?"

Jedna prevarena žena je zatražila savet eskperta za ljubav

  • 6
Preljuba Foto: Freepik.com

Koliko god stvari između partnera ne funkcionisale, preljuba nikada nije dobar izbor, jer će prevarena strana uvek biti povređena.

Jedna žena, anonimno je pisala Mirror-u i pitala šta da uradi, budući da je saznala da je njen dugogodišnji dečko vara, jer oseća neverovatnu hemiju prema drugoj ženi.

Njenu ispovest portal je preneo u celosti:

- Nedavno sam saznala da je moj dugogodišnji partner imao aferu. To je takav kliše, ali pošto sam počela da sumnjam da nešto nije u redu, proverila sam njegov telefon i pronašla više "veoma zanimljivih" mejlova koje je razmenio sa drugom ženom.

Rekla sam mu da znam za mejlove i nije ni pokušao da me slaže. Rasplakao se i molio me da mu oprostim. Naterala sam ga da mi kaže sve detalje i rekao mi je da se tu radilo samo o fizičkoj prevari, jer on i druga žena imaju neverovatnu hemiju, ali da nije zaljubljen.

Ovo priznanje me je jako povredilo, jer je naš intimni život bio katastrofalan i zbog toga sam se užasno osećala. Izgubila sam posao i bila sam kod kuće mesecima, nisam imala volje ni za šta, pa ni za odnose - što je on znao. A zbog ovog priznanja moja slika o samoj sebi još više je potonula. Užasno me je naljutilo što umesto da mi pomogne, on je našao drugu ženu.

Budući da nismo u braku, osećam se veoma nesigurno. Kaže da mu je žao i da želi da poradi na našoj vezi, ali moje samopoštovanje i samopouzdanje su uništeni. Zajedno smo osam godina, a čuti da ga tako jako privlači druga žena je bilo strašno - napisala je ona.

Usledio je odgovor stručnjaka za veze:

- Zvuči kao da je pre njegove afere vaše samopouzdanje bilo jako nisko i da je to uticalo na sve aspekte vašeg zajedničkog života, pa tako i na intimne odnose. Mislim da njegov izgovor da je to bila samo fizička prevara i nije izgovor, svakako se nećete osećati bolje zbog toga. Bez obzira da li ste u braku ili ne, on vas je prevario, lagao vas je i to je izdaja.

Iz vašeg pisma mi se čini da krivite sebe i za gubitak posla i za gubitak interesa za život. Ono što bi partner trebalo da uradi u ovoj situaciji jeste da vam pomogne da se osetite voljeno, da pronađete nešto što vas raduje i da vam pomogne da se pokrenete, a ne da počinje aferu sa drugom ženom.  To što se dogodilo, to je on uradio - to je bio njegov izbor. Prešao je granicu.

Što se tiče budućnosti vaše veze, ako je to ono što želite, trebaće vremena, mnogo razgovora, potpune iskrenosti i eventualno razgovor s profesionalcem, ali najbitnije pitanje je - da li možete opet da mu verujete?

Razmislite o ovome, ako ponovo izgradite svoje samopouzdanje i počnete da razmišljate o tome šta želite, shvatićete da on i nije čovek koga (više) hoćete pored sebe. On je svoj izbor napravio, sada je na vama da odlučite šta želite u svojoj budućnosti.

Video: Kum na venčanju izjavio ljubav nevesti: Volim vas oboje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajvos@

    18. maj 2022 | 17:57

    Sutni to sto dalje.

  • Stanko

    18. maj 2022 | 17:52

    Trazi drugog.

  • drvo

    18. maj 2022 | 18:29

    Ako postavljas pitanje znaci da trazis odobrenje za pomirenje. U ovakvoj situaciji se ne postavljaju pitanja, zato sto je odluka jasna, kao i njegova prevara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA