≫ 

Zoran iz Koštunića želi ženu sa kojom bi podelio sve što ima: Važne su mu ove dve osobine

- Nekako mi to izgleda ne ide za rukom, a voleo bih da nađem ženu sa kojom ću da proživim ostatak života - iskren je

  • 4
par, zaljubljeni, ljubav , selo Foto: Shutterstock/Ilustracija

Da je teško naći životnog saputnika i nekoga s kim je lako ostvariti emotivnu vezu i provesti život, govori i životna priča Zorana Mirkovića iz Koštunića.

Kroz srpska sela sve je više neženja i taj trend se ne menja već nekoliko godina. Devojke zaziru od poslova na imanju, čini im se privlačnijim da u gradu rade za drugog i to ne za velike plate. Momci su tu u velikom problemu, jer ne žele da napuste dedovinu, ali mnogima ne prija ni taj život bez žene, prenosi Rina. 

Zoran Mirković iz sela Koštunići ima kuću u Gornjem Milanovcu, radi u tamošnjoj uspešnoj firmi koja se bavi proizvodnjom posuđa, ali ipak najsrećniji je kad završi sa tim "gradskim" obavezama i posveti se obrađivanju zemlje. Zato mu je, kako kaže, teško da nađe srodnu dušu koja će razumeti tu njegovu ljubav prema selu.

I dok, može se reći, ima sređenu imovinsku kartu, solidan posao i "puca" od zdravlja, ljubavni život mu je prilično oskudan. Naime, iza sebe ima jedan neuspeli brak iz koga ima kćerku. Sa suprugom se odavno razišao i želi joj, kako kaže, svu sreću, dok za kćerku kaže da je njegov ponos.

Međutim, želja mu je da pod suvoborske visove i u njegov dom stigne jedna "normalna" ženska osoba koja se neće stideti da zasadi baštu ili ubere svežu voćku u selu.

- Iskreno rečeno želeo bih da upoznam ženu koja je vedra i nasmejana, to mi je važno i kojoj neće smetati moje dete. Koja će da me voli i ja nju, ovaj imetak i ostatak života da podelimo. Nekako mi to izgleda ne ide za rukom, a voleo bih,  jer ovde imaju svi uslovi za život, ne treba lomiti leđa.

Imamo sve mašine, tu je auto-put, lepa kuća u Gornjem Milanovcu i lepo domaćinstvo i nova kuća  ovde u Koštunićima. Jedino što nedostaje je neka normalna osoba koja na život gleda sa vedrije strane, poput mene -  kaže kroz osmeh Zoran.

Inače, Zoran važi za veoma vrednog i dobrog čoveka, teško da ga možete sresti da nije nasmejan, a do sada ga niko nije video ljutog i da psuje. Uvek kaže da je sve što voli upravo na obali prelepe reke koja izvire u Mokroj pećini pod Ravnom Gorom i u kući njegovih predaka gde se rodio.

Video: Šta kaže astrologija, koje su vaše mane?

(Telegraf.rs/Rina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    23. maj 2022 | 18:01

    Na zalost,tesko da ce naci,jedino Albanku,Ukrajinku neku sirotu...

  • aleksandra

    26. maj 2022 | 08:36

    evo ja bi Isla , bolje ziveti na selu nego u gradu mada mnogi ne dele moje misljenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA