≫ 

Miranda Ker progovorila o svojoj porodici, bivšem suprugu i njegovoj ženi, koju "obožava"

Kod njih sve funkcioniše dobro iako se jedan brak završio i oboje imaju nove ljubavi

  • 0
Miranda Kerr Foto: Shutterstock

Manekenka Miranda Ker našla se na naslovnici magazina "LuisaViaRoma‘s LVR", gde je otvoreno pričala o porodici, bivšem suprugu i njegovoj sadašnjoj partnerki, ali i o modi i zdravom načinu života.

Manekenka iz Australije retko kada je govorila o privatnom životu. Sada je prvi put nakon mnogo godina progovorila o odnosu sa bivšim suprugom, glumcem Orlandom Blumom s kojim ima 11-godišnjeg sina Flina.

Pomenula je čak i Blumovu verenicu, slavnu pevačicu Keti Peri s kojom Orlando ima ćerku Dejzi, koju su dobili u avgustu 2020. godine.

- Obožavam Keti i zahvalna sam jer je Orlando pronašao nekoga s kim je zadovoljan, a mi smo jedna savršeno funkcionalna-disfunkcionalna porodica- kazala je.

Miranda Ker je nakon razvoda od Orlanda Bluma uplovila u brak sa preduzetnikom Evanom Špigelom s kojim ima još dva sina, Harta (4) i Majlsa (2).

Miranda  Ker Kerr  Orlando Blum Bloom Foto: Profimedia/Getty images/Andrew H. Walker

Nekadašnja manekenka Viktorijinih anđela priznala je da su ona i Keti Peri "kliknule" na prvu, a dečak Flin je odlično prihvatio i drugog tatu, Evana, s kojim je Miranda u ljubavi već sedam godina.

Miranda Kerr Ker Evan Špigel  Spiegel Foto: Profimedia/Getty images/Imeh Akpanudosen

- Evan i Orlando se odlično slažu, baš kao i Kejti i ja i svesna sam da nam je to veliki blagoslov. Mi smo živi primer da bivši partneri mogu da ostanu u dobrim odnosima - tvrdi Miranda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Miranda (@mirandakerr)
Inače, Evan je svojevremeno bio najmlađi milijarder na svetu jer je suosnivač i direktor američke kompanije "Snepchat". Koliko on poštuje bivšeg supruga svoje sadašnje žene Mirande govori njegova izjava o odnosu sa Mirandinim i Blumovim sinom Flinom.

- Ne pokušavam da zamenim Flinu njegovog oca. Mogu da mu budem drugi tata, ali nikada pravi i jedini - rekao je nedavno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA