Najveće ljubavi holivudskog lepotana: Za dve znamo svi, ali treća je i danas njegova tiha patnja

Holivudski lepotan neodoljivog osmeha nije samo lice sa naslovnica. Lomio je srce mnogim ženama, ali je samo tri ludo voleo

  • 0
brad pitt jennifer aniston Foto: Profimedia

Znamo ga kao legendarnog glumca koji je imao samo glavne uloge i holivudskog lepotana neodoljivog osmeha koji je lomio srce obožavateljkama širom sveta, ali i nekim od najpoznatijih i najlepših glumica. Ipak, Bred Pit je mnogo više od naslovnice - mnogo toga o njemu ne znamo, ali  je u jednom od poslednjih intervjua otkrio neke od intimih delova svog života, snove, strahove, ljubavi...

Kada su u pitanju holivudske romanse, Bred Pit je dobro poznat po dve veze, zapravo po svojim brakovima sa Dženifer Aniston i Anđelinom Džoli. Bio je u braku sa Aniston pet godina (od 2000. do 2005.) i sa Džoli od 2014. do 2016.

Takođe je poznato i da Branđelina duo imao svoje početke i pre nego što je par ozvaničio svoju vezu. Pit i Džoli upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", a njihova hemija je bila očigledna svima koji su sedeli u gledalištu još u leto 2005. godine.

Iako su Pitove veze sa Aniston i Džoli možda njegove romanse o kojima se najviše priča, on svoju vezu u periodu mnogo pre njih dve označava kao „jednu od najvećih“ u kojima je bio.

I nastavio je da deli samo pozitivne reči o svojoj nekadašnjoj devojci Džulijet Luis i nakon svih ovih godina.

Angelina Jolie and Brad Pitt Foto: Shutterstock

Bred Pit i Džulijet Luis počeli su da se zabavljaju nakon što su 1990. završili svoj film "Previše mlad da bi umro". U to vreme, Džulijet Luis je imala 17, a Bred Pit 27 godina, kako piše Showbiz.

Uprkos razlici u godinama, njih dvoje su se odmah složili i počeli da se zabavljaju, bili su zajedno oko tri godine pre nego što su raskinuli. Govoreći o svom odnosu sa Luisom, Pit je rekao za medije:

- Još uvek volim tu ženu. Tamo negde u njoj postoji nešto stvarno genijalno. Bilo mi je sjajno sa njom i to je bila jedna od najboljih veza u kojima sam ikada bio…

Pit i Luis su doživeli romansu koju mnogi ne iskuse u životu – onu koja počinje i završava se, ali za sobom ostavlja dirljiva i nežna sećanja. Luis je takođe pozitivno govorila o njihovom odnosu:

-  On sada uopšte nije u mom univerzumu. Sada mi deluje kao veza iz srednje škole jer je prošlo dosta vremena, a on je sada veoma poznata osoba. Gledam na njega kao na osobu sa kojom sam podelila malo istorije i nadam se da će naći sreću jer sam ga iskreno volela. On je veoma stabilan, dobar momak. ... To je bila moja najduža veza u kojoj smo oboje smo zajedno izgubili anonimnost.

Džilijet Luis Foto: Shutterstock

Danas, ovaj je zgodni 58-godišnjak prihvatio život onakvim kakav jeste. Bred Pit uživa u sviranju gitare i vožnji uz kalifornijsku obalu, a u poslednje vreme se bavi i izradom porcelanskih predmeta.

Kada govori o svom pristupu životu, svojim osećajima i onome što želi da radi drugačije u budućnosti, kaže da se u životu uvek osećao vrlo sam.

- Sam dok sam odrastao kao dete, sam čak i ovde, a zapravo sam tek nedavno doživeo veći zagrljaj svojih prijatelja i porodice - rekao je glumac. Uvek sam se kretao sa strujama, lebdeo na neki način i prelazio na sledeću - rekao je i objasnio zašto misli da je tako:

- Mislim da sam proveo godine s depresijom niskog stepena i, tek kada sam se pomirio s tim, pokušavajući prigrliti sve strane sebe – lepo i ružno – uspeo sam uhvatiti te trenutke radosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA