≫ 

"Maćeha nije prava porodica": Mlada nije želela očevu suprugu na svadbi, pa izazvala debatu na mrežama

Sa druge strane, dečko njene majke je uredno pozvan

  • 9
Venčanje, svadbena torta Foto: Shutterstock

U spisak gostiju koji su pozvani na venčanje ne sme se mešati niko do mladenaca, međutim, neminovno je da se nameću i želje roditelja srećnog para.

Na društvenoj mreži Redit se pojavila priča jednog oca koji je imao želju da ćerki plati venčanje. Sve je teklo po planu dok nije saznao da njegova supruga (mladina maćeha) uopšte nije pozvana na veselje.

Otac je pokušavao da urazumi svoju ćerku kako bi promenila odluku i ispunila mu želju, na šta mu je ona odgovorila da maćeha nije "prava porodica", iako je otac znao da je novi dečko njegove bivše supruge i te kako pozvan.

- Kćerka mi se udaje na jesen. Trebalo je da ja platim venčanje, tako smo se dogovorili. Dobili smo pozivnice nekoliko dana nakon što sam novac uplatio u banci, ali treba da prođe proceduru odobravanja, tako da novac još nije uplaćen. Moja supruga nije pozvana na venčanje. Razveden sam od ćerkine mame već 15 godina, a sa drugom ženom sam već osam godina. Moja ćerka nikad nije volela moju ženu, nisu se dobro slagale. Rekao sam da ukoliko je ne pozove, neću platiti venčanje - napisao je ovaj čovek.

Odbila je i rekla da ni u kom slučaju ne želi da pozove maćehu.

- Rekao sam joj da ću tada otkazati uplatu, a ona mi nije verovala. Otkazao sam ih i moja ćerka je sada jako ljuta na mene - otkrio je on.

Korisnici društvenih mreža imali su podeljena mišljenja po tom pitanju, rekavši da nije u redu da se ljuti zbog novca, ali da isto tako ima puno pravo da pozove koga god želi i da niko ne sme da joj nameće svoju voju.

- To je njeno venčanje, ima pravo da pozove koga hoće i nemaš pravo da se ljutiš - napisala je jedna žena.

- Pa valjda roditelji imaju neko pravo glasa! Nekada su se očevi i majke pitali mnogo toga, sada je sve naopako. Ako je pozvala očuha, mora da pozove i tvoju ženu - dodao je jedan muškarac.

Video: Hoće da maćehi upropasti najsrećniji dan: Devojka dolazi na očevo venčanje u bezobraznoj haljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    25. jun 2022 | 14:54

    Ako se oni pitaju I pozivaju koga oni zele, onda neka I snose troskove. Ja Sam maceha, majka mu nazalost nije medju zivima. Da vam kazem svadba bila vrh, od muzike, dekoraciju I svega ostalog Sam ja organizovala, suprug je bio sprecen I rekao,, odresene su ti ruke samo da Bude super,,. Vrh je bio.

  • Весна

    25. jun 2022 | 16:10

    На свадбу треба да буду позвани сви јер и родитељи имају право на свој приватни живот,него су деца размажена и безосећајна.

  • Ja

    25. jun 2022 | 14:43

    Najpametnije je da dodju samo majka i otac,bez ljutnje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA