≫ 

3 ključna saveta za srećnu i dugovečnu vezu: Primenjujte ih svakog dana

Kada uđemo u vezu sa nekim, ili kada stupimo u brak, ono na čemu uvek želimo da radimo jeste da to i opstane

  • 0
Ljubav, ljubavni par, horoskop, astrologija Foto: Pixabay

"I živeli su srećno do kraja života" rečenica je koju smo skoro svi čuli više puta u toku života, ali i rečenica u koju nije tako lako poverovati.

Znamo da su bajke rezervisane za decu, a da u stvarno životu stvari stoje malo drugačije. Međutim, tvrde stručnjaci za ljubav, ipak postoje trikovi i saveti pomoću kojih možete da očuvate i ojačate ljubavni odnos.

Postoje neke, na prvi pogled male stvari, navike, koje čine da svaka veza ili brak budu čvršći i nesalomljivi.

1. Komunikacija je najvažnija

Komunikacija je ključna za povezivanje i to je temelj svakog braka ili veze. Pokušajte da imate bilo kakav odnos bez komunikacije. Nemoguće je. Zato, redovno odvajajte vreme za priču sa svojim partnerom. Pričajte o malim i velikim stvarima i tako jačajte svoju vezu.

2. Nemojte konstantno da kritikujete

Kako bi vama bilo da stalno dobijate negativne kritike? Uostalom, ako se i ne slažete sa nekim njegovim postupkom ili mislite da nešto što je u zajedničkom interesu nije najbolje urađeno, treba to da mu kažete, ali na konstruktivan način, a ne da kritikujete odmah njegovu ličnost - to samo može biti kontraproduktivno.

3. Budite posvećeni

Posvećenost je dugoročna stvar. Kada ste u vezi morate konstantno biti posvećeni odnosu, partenerstvu… Svake godine, svakog meseca, svakog dana. Bukvalno svakog tenutka. To je deo nesalomljivog odnosa.

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA