Ponudila beskućniku besplatno šišanje, pa se udala za njega: Sad imaju troje dece

Nesvakidašnja priča bračnog para iz Meksika vraća veru u ljubav

  • 3
Lakiza Foto: TikTok/makeup_by_lakiza

Luz Jesenija Džeronimo Cerna iz Novog San Huana u Meksiku upoznala je Huana Mendosu Alvizara ispred prodavnice u kojoj je prao automobile 2009. godine.

Porazgovarala je sa beskućnikom koji je u to vreme živeo u nehumanim uslovima i upitala ga da li bi joj dozvolio da ga ona dotera i sredi.

Tako je počelo pre 12 godina, a danas su Luz i Huan u srećnom braku i imaju troje dece. Njihova ljubavna priča postala je viralna na TikToku, prenosi Mirror.

U klipu o ovoj filmskoj ljubavi prikazane su fotografije koje dokumentuju uslove u kojima je Huan živeo dok je bio na ulici. Prikazana je Huanova slika iz tog vremena i koliko je bio zapušten dok nije imao krov nad glavom. Potom se pojavljuju i prve fotografije na kojima se vidi kako ga buduća supruga transformiše, pomažući mu da se ošiša i da izgleda čisto i sveže.

Na snimku se vide i Luz, Huan i njihovo troje dece Larisa, Kimberli i Zazil sa parom koji se venčao 2011.

@makeup_by_lakiza no cabe duda que el que busca encuentra yo encontré la otra mitad que me hacía falta con el #malandro #oxxotiktok #viral #parati #foryou #fyp ♬ Dia de Enero - Shakira

Luz, koja danas ima 30 godina, kaže da je istog momenta kada je videla Huana (31) znala da će njih dvoje imati zajedničku budućnost i da joj je bilo jasno da će on biti njen muž. Zaljubila se ne samo u Huana, već pre svega u način na koji se on ophodio i brinuo o drugim ljudima, uprkos tome što je živeo u izuzetno lošim uslovima.

- Bila je to ljubav na prvi pogled - otkriva Luz.

- Prvo što sam videla bio je njegov način ophođenja prema ljudima. Kad sam ga ošišala bila sam pomalo iznenađena, izgledalo je odlično. Naš odnos je bio dobar od početka i bio je ono što sam tražila. Nema sumnje da onaj ko traži taj i nalazi, a ja sam kod njega pronašla drugu polovinu koja mi je bila potrebna.

Huan danas radi kao zidar, a u slobodno vreme popravlja mobilne telefone. Osim što je u braku i ima decu, i lokacija na kojoj je ranije živeo je značajno drugačija od one gde živi sad. Njegove okolnosti su se dramatično promenile za ovih 13 godina; on sada ima ženu i porodicu i sposoban je da radi i zarađuje za život da bi izdržavao svoje potomstvo.

Na TikToku njihova priča je za nekoliko dana pregledana 4,7 miliona puta i prikupila je 331.000 lajkova.

Video: Zaljubila se u beskućnika, pa mu rodila dvoje dece: Ovaj potez ju je oborio s nogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • optimus prajm

    26. jun 2022 | 16:15

    Ali kravata i trenerka nemože jače

  • Miki

    26. jun 2022 | 13:09

    Malo je jadna... Ali sta sad.. Nek je sa srećom...

  • Перагеније

    26. jun 2022 | 15:45

    Као и у славном француском филму са пар експлицитних сцена...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA