Suprugu holivudskog glumca kritikuju zbog izgleda, a on je voli kao prvog dana

Poznati glumac u braku je sa Kili Šaj Smit već 20 godina

  • 4
Pirs Brosnan Pierce Brosnan Keely Shaye Smith Foto: Profimedia/77th annual Golden Globe Awards

Pirs Brosnan i njegova supruga Kili Šaj Smit važe za jedan od najskladnijih parova Holivuda.

Otkako su zajedno, retko se razdvajaju, a ona ga često prati na njegovim snimanjima. Stereotipi i predrasude društva imaju uticaj i na poznate, a upravo je Kili često na meti kritika zbog svoje kilaže. Nekim ljudima je teško da prihvate kako čoveku koji je proglašavan najseksepilnijim na svetu ne smeta supruga sa viškom kilograma.

Da je reč o pravoj ljubavi koja je jača od svake estetike i fizičkog izgleda govori upravo njihova neverovatno jaka veza. Par se upoznao 1994. godine na zabavi u Kabo San Lukasu. Kili je tada bila novinarka koja je upoznala tadašnjeg Džejmsa Bonda, piše Smoothradio.com.

- Od momenta kada sam je ugledao, nisam mogao da prestanem da mislim o njoj. Gde god da sam otišao, nedostajala mi je, pa sam joj slao avionske karte kako bismo mogli da budemo zajedno. Delovalo mi je nestvarno kako smo kliknuli. Imao sam sreće što sam pronašao Kili. Da sam je tražio baš ovakvu, mislim da je ne bih pronašao - rekao je jednom prilikom Pirs za magazin "People".

Da se vole kao i prvog dana Brosnan je potvrdio 2019, kada je za "The Sun" rekao da je Kili još uvek jedina žena za njega.

- Obožavam njenu životnu energiju i strast. Kada me gleda, osećam da me kolena izdaju - kazao je tada i dodao da je ona zaslužna za to kakav je muškarac postao.

Pirs Brosnan Foto: Instagram/piercebrosnanofficial

Kili je Brosnanova druga supruga, budući da je glumac pre nje bio u braku sa glumicom Kasandrom Haris, koja je 1991. godine preminula od raka.

U tom periodu Pirs je ostao sam sa troje dece i za taj period kaže da je bio najteži u njegovom životu. Tada se posvetio deci i glumi, a nova romansa mu nije padala na pamet, sve do 1994. godine, kada je upoznao Kili. Prema njegovim rečima, ona je bila ta koja mu je vratila osmeh na lice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

- Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena - objasnio je jednom prilikom irski glumac.

Brosnan je 2013. godine izgubio i usvojenu ćerku iz braka sa Kasandrom, koja je takođe umrla od raka.

Kili je tokom ovog teškog perioda bila prava podrška Brosnanu i to je očigledno razlog njihovog jakog braka. Ona se možda ne uklapa u holivudske stadarde i šablone, ali je za njega jedina i prava žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    27. jun 2022 | 23:23

    A sta fali zeni? Ameri su i nametnuli sablon za lepotu,sto vise silikona,po mogucstvu u grudi,zadnjicu,usta,vestacka kosa,sociva...i da budu mrsave. Ako se zena lepo oseca u svojoj kozi,sta je briga za komentare drugih. Uostalom ni njenom muzu ne smeta sto nije manekenski tip

  • Mina

    28. jun 2022 | 07:14

    E pa lepsa je za klasu od njega, i bolja riba nego on onako polovan i inpotentan fraercic .

  • Makica

    27. jun 2022 | 23:09

    Lubenada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA