Ko je osvojio srce Bele Hadid? Supermodel od javnosti krije detalje svog ljubavnog života

Iako manekenka prećutkuje svoju novu romansu, obožavaoci su oduševljeni što vide Hadid zaljubljenu, sada kada je ona zaista srećnija i raspoloženija

  • 0
Bella Hadid and Marc Kalman Foto: Profimedia/Splash/Christopher Peterson / SplashNews.com

Detalji romantičnog života Bele Hadid su postali privatni nakon što je raskinula sa reperom Weekendom. Ali, njeni fanovi i mediji su želeli da što pre saznaju nešto više o Marku Kalmanu - njenom novom dečku sa kojim se zabavlja već godinu dana.

Par je držao detalje svoje veze u tajnosti, međutim, Hadid je ranije govorila na temu svog ljubavnog života i toga kakva je ona u ljubavi. Otkrila je koliko joj je bilo teško da postavlja granice u prošlosti, rekavši:

- Stalno sam se vraćala muškarcima, a takođe i ženama koji su me zlostavljali i tu je došlo do spoznaje da ja ugađam ljudima.

Ovo je izjavila tokom gostovanja na "Victoria's Secret's" podkastu u januaru 2022. Uz lečenje, meditaciju i izbegavanje društvenih mreža, dodala je da su ove prakse pomogle u njenom oporavku.

Iako manekenka prećutkuje svoju novu romansu, obožavaoci su oduševljeni što vide Hadid zaljubljenu, sada kada je ona zaista srećnija i raspoloženija. Ali, koji je to muškarac osvojio srce najpopularnijeg modela?

Kalman je deo modne industrije, bavi se modom i umetnošću, a njegov rad je prvenstveno fokusiran na brendiranje.

Hadid često prikazuje Kalmana na svom Instagramu, uprkos činjenici da o svojoj vezi ne razgovaraju u javnosti. Kada je Hadid prvi put nagovestila svoju romansu, bilo je to u julu 2021. Ona je objavila sliku njih dvoje kako se maze zajedno sa natpisom: "Iskustvo koje menja život, srećna sam, zdrava i voljena".

Deleći više njihovih zajedničkih slika i pozivajući se na Kalmana kao na svog "omiljenog partnera za večeru" na Dan zaljubljenih, Hadid je još jednom dala romantične nagoveštaje.

Njih dvoje su u poslednje vreme sve češće viđeni kako uživaju nasamo ili sa zajedničkim društvom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA