Novi detalji o prvom sastanku Megan i Harija: "Bacila je čini" na njega dok je još živela sa bivšim

"Bila je neudata glumica u srednjim tridesetim uplašena od samoće i finansijske nesigurnosti"

  • 0
Meghan Markle Megan Markl, Prince Harry Princ Hari Foto: Tanjug/AP

Nova knjiga optužila je Megan Markl da je "bacila čini" na princa Harija dok je još živela sa svojim bivšim dečkom, kuvarom Korijem Vitelom, prenosi "News.com.au".

Najnovija knjiga "Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzorovih" koja je izdata u Velikoj Britaniji tvrdi da je Megan Markl još uvek živela sa bivšim dečkom, kuvarom Korijem Vitielom kada je otišla na prvi sastanak sa princom Harijem.

Veb portal "Page Six“ piše kako je Megan sprovela u akciju svoj plan da se poveže sa grupom dobro povezanih Britanaca među kojima je bila Harijeva prijatljica iz detinjstva Vajolet fon Vestenholc koja je radila kao publicista Ralf Lorena.

Megan je bila angažovana da nosi odeću pomenutog dizajnera tokom teniskog turnira u Vimbldonu u leto 2016. godine.

Glumica je navodno u razgovoru sa Vestenholc ubedila ovu "osteljivu dušu" da joj "namesti" sastanak sa prncom Harijem.

Autor knjige Tom Bauer piše da su Meganini problemi tada svima bili poznati: bila je neudata glumica u srednjim tridesetim uplašena od samoće i finansijske nesigurnosti.

Pre nego što je pristao da izađe sa Megan, Hariju je Vestenholc poslala slike glumice.

Meghan Markle, Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Iako Bauer piše da je Meganina veza u to vreme sa kuvarom Vitielom bila na staklenim nogama, oni su i dalje delili zajednički dom.

Knjiga takođe tvrdi da je dve nedelje nakon njihovog prvog sastanka 1. jula 2016. godine "Hari tajno odleteo u Toronto gde je ostao oko nedelju dana u kući Meganine prijateljice Džesike Malruni".

Bauer dalje piše kako je krajem nedelje kada je Hari trebalo da se vrati u London Megan znala da su njene čini bačene i da će veza sa Harijem uspeti.

Tada je i rekla svom dečku da je njihova veza završena.

Krajem 2016. godine krenule su da kolaju glasine da je princ Hari u vezi sa amričkom glumicom kada je on i potvrdio njihovu vezu. Samo 18 meseci nakon par je bio veren, a Hari je tada rekao novinarima da je odmah znao da je Megan ona prava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA