Anet Bening i Voren Biti: Par koji je dokazao da prava ljubav postoji i u Holivudu

Njihov brak traje punih 30 godina, uprkos lošim prognozama koje su ih pratile otkako su se zaljubili jedno u drugo

  • 1
Annette Bening Warren Beatty Foto: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Poznato je da brakovi poznatih ličnosti retko kad uspevaju. Često završavaju na sudu, vode bitke oko dece i onda se narednih nekoliko godina ili decenija mimoilaze na skupovima za poznate kao da nikada nisu bili zajedno.

Sličnu prognozu davali su i braku Anet Bening i Vorena Bitija, ali su oni ipak dokazali da je njihova ljubav bila i ostala prava.

Voren i Anet upoznali su se na snimanju filma "Bagzi" 1992. godine, a nedugo posle toga započeli su i ljubavnu vezu koju niko nije shvatao ozbiljno. Kako tvrde očevici, režiser filma se samo nasmejao kad mu se Voren poverio i rekao: "Želim da se oženim njome".

Annette Bening Warren Beatty Foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Mnogi su smatrali da je Voren prestar za nju, jer je stariji 21 godinu, ali njima to očigledno nije smetalo.

Kazanova 20. veka

Voren, koji je postao popularan u filmu "Sjaj u travi", važio je za jednog od najvećih holivudskih zavodnika. Jedan biograf izračunao je da je do upoznavanja sa Anet spavao sa čak 12.775 žena.

Voren je kasnije tvrdio da je to nemoguće, jer bi to značilo da je od svoje 20. godine svakoga dana spavao s drugom ženom, nekih dana i sa više njih i da ni sa jednom nije spavao ni dva puta, a to ipak nije realno.

Annette Bening Warren Beatty Foto: TriStar PicturesColle / Everett / Profimedia

Među bivše ubraja Madonu, Džoan Kolins, Natali Vud, Brižit Bardo, Fej Danavej, Anđeliku Hjuston, Elizabet Tejlor, Dajan Kiton, Džejn Fondu, Kandis Bergen, Endži Dikinson i mnoge druge.

Ali, onda je došla Anet i sve žene ovog sveta su prestale da postoje za njega.

- Ako sam i grešio u odnosima sa ženama, to je samo zato što sam bio zavisan od ljubavi. Kad u nekoj vezi ne bi sve funkcionisalo, počeo bih odmah da tražim drugu, jer sam mislio da je prethodna bila greška i da je najbolje otići. Pre Anet nisam bio u braku, nisam bio spreman na to. Ona me je promenila iz temelja - rekao je Voren jednom prilikom.

Kako kaže, ona ga je privukla jer je bila normalna i drugačija od holivudskih starleta s kakvima je do tada izlazio.

Annette Bening Warren Beatty Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Trebalo mi je deset minuta da se zaljubim u nju - priseća se Voren.

Privatno venčanje

Voren i Anet venčali su se na privatnoj ceremoniji u martu 1992. kad je njihovo prvo dete Ketlin već bila rođena. Posle toga, njih dvoje su dobili još troje dece.

Ipak, od pre deset godina umesto tri kćerke i jednog sina, Voren i Anet sada imaju dva sina i dve ćerke, jer je najstarija ćerka Kejtlin odlučila da promeni pol i da postane Stiven.

Za sve ove godine, samo jednom su se javile sumnje da je moguć razvod. Bilo je to 2010. godine, kad je Anet promovisala film "Klinci su u redu". Tada je novinarima skrenuta pažnja da joj ne postavljaju pitanja o mužu ili njihovo četvoro dece.

I bila je istina - Voren i Anet su bili u sukobu zbog želje njihove najstarije ćerke da izvrši hiruršku operaciju promene pola. Međutim, kako kažu, sve su brzo rešili i sve je došlo na svoje mesto.

Pošto su deca sad odrasla i ne žive s njima, Anet i Voren suočili su se sa sindromom "praznog gnezda", ali su odlučili da tome pristupe konstruktivno i urade ono što nisu dok je briga o deci bila na prvom mestu. Tako je Anet posle duge pauze rešila da se vrati svojoj prvoj ljubavi - pozorištu.

Njih dvoje i dalje uživaju u ljubavi, a juče su fotografisani kako izlaze iz jednog restorana. Anet je kao i uvek divna i nasmejana, a mnogi komentarišu da Voren više ne liči na sebe, ali da ga ljubav i u 85. godini održava u životu.

Annette Bening Warren Beatty Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijana

    16. avgust 2022 | 19:29

    Zasto je tesko poverovati u pravu i iskrenu ljubav, bez obzira na godine. Njih dvoje su to i dokazali, sve pohvale za istinsku LJUBAV.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA